Cannon Fooder

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
ziomal

Cannon Fooder

Post autor: ziomal »

pomocy pomocy!! po zastartowaniu gry dochodze do pojawienia sie kwiatuszka i to koniec komputer sie restartuje i tak w kolo. Co robic? Dzieki
Awatar użytkownika
Grzesiek

Post autor: Grzesiek »

Ja ściągnełem tą grę z tej strony i chodziła na emulatorze bez problemów, dopiero po przeniesieniu na moją A1200 pojawiały się problemy z zapisaniem stanu gry.
man and the beast go to the east
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Kliknij lewym od razu po pojawieniu się kwiatuszka, skipnie to intro, dalej już powinno być dobrze. Albo pobierz grę jeszcze raz z innego źródła.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
norbi
Moderator
Kontakt:

Post autor: norbi »

Grzesiek pisze:Ja ściągnełem tą grę z tej strony i chodziła na emulatorze bez problemów, dopiero po przeniesieniu na moją A1200 pojawiały się problemy z zapisaniem stanu gry.
Zapis gry w CF na prawdziwej Amidze wymaga specjalnie sformatowanej dyskietki. Odpowiednia opcja dostepna jest w grze.
Awatar użytkownika
Grzesiek

Post autor: Grzesiek »

wiem, większość ndos'owych gier w jakie grałem na amidze robiła własny format dla dyskietek do save'ów, w CF2 ta opcja była w menu odczyt/zapis/format, po zrobieniu formatu wszystko było ok, po graniu wszystko było ok, ale przy ładowaniu save'ów które zrobiłem pokazywało się czerwone okno guru.
man and the beast go to the east
Awatar użytkownika
shzb

Post autor: shzb »

Pamietam jak umnie w miescie krazylo cannon fooder to ci co mieli A500 niemogli zrobic save disk bo im sie gra wieszala podczas formatownia wiec musieli skopiowac dysk od posiadaczy A600. :wink:
ODPOWIEDZ