Oczywiście rozumiem, że jest to forum amigowe. Myślę jednak, że wiele osób interesuje się również konsolami i ich emulacją, więc myślę, że stworzenie nowego działu forum w ramach "Pozostałych" zachęciłoby wielu forumowiczów do różnych dyskusji na ten temat, wiele problemów z emulacją konsol mogłoby być tam rozwiązywanych, wiele pytań i odpowiedzi. Rozluźniłoby to Hydepark i na pewno zachęciłoby wielu do poruszania tego tematu także na tym forum. Byłoby o wiele ciekawiej.
Oczywiście zakładam, że posty w nowym dziale również nie będą naliczane.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Jestem za a nawet przeciw, pod warunkiem że chodzi o Amisiowe konsole, czyli CD32... jak ktoś tak uważa to niech ewentualnie podciągnie pod to CDTV a nawet A600
Z drugiej mańki przecież Amiga CDTV i CD32 to konsole, a przy okazji możnaby pisać również o innych konsolach
Taka luźna propozycja to jest tylko, ale możnaby spróbować, nie bądźmy tacy konserwatywni
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Może Slesz ma trochę racji w utworzeniu nowego forum z konsolami. Są strony podobne do waszej. Dlaczego tylko podobne? Bo właśnie tam są fora konsolowe. Trochę głupie połączenie, ale inni to łyknęli.
Jak by to wygladalo?Foru mw forum?Ja jestem za forum o PSX lub ogolnie o firmie Sony(moja milosc )Nintedo Sega czy Bill Gates nie maja szans z jednya konsolowa sila