nikt ci niekarze wierzyc chlopcze, poprostu wiem jak bylo.akuhedr pisze:twoi znajomi niezły kit ci wciskają...
potem chuligani wynajeli helikopter i zaczeli ostrzeliwać autobus z powietrza...
Chuligaństwo
Moderator: GTW
- Wirus
- Moderator
- shzb
przytocze ci teks ze strony kibicow jak niewierzysz:akuhedr pisze:bajkomat jakich mało
"Mimo niekorzystnej pory meczu(sobota godzina.12) w Krakowie meldujemy sie w 32 osoby slabego skladu.Na meczu spokoj za wyjatkiem 2 kamikadze Hutnika,ktorzy wyskoczyli na murawe.Po meczu robi na nas akcje Stalowa ze sprzetem(w tym kilka nozy...)plus drzewo na drodze,trudno okreslic ilu ich bylo,ale napewno zdecydowanie wiecej niz nas.Kierowca maksymalnie osrany nie zatrzymuje sie-pojazd traci szybe.Podsumuwujac plus dla nich za akcje(napewno dostali cynk ze nas 30 slabej ekipy,wiec po co sprzet...)dla nas minus za slaby sklad. "
- akuhedr
pobokach czekalo na nich okolo 200 kolesi z siekierami nozami i bejsbolami. Koles jeden podbieglo do altobusu i zaczol go dziobac nozem, naszczescie kierowcy udalo sie ominac drzewo
napisali coś o "kolesiu którego dziabali nożem"?Po meczu robi na nas akcje Stalowa ze sprzetem(w tym kilka nozy...)plus drzewo na drodze,trudno okreslic ilu ich bylo,ale napewno zdecydowanie wiecej niz nas.Kierowca maksymalnie osrany nie zatrzymuje sie-pojazd traci szybe
200 ludzi mówisz?
gdzie się schowali?
w zaroślach?
za drzewami?
po co przewracać drzewo skoro było ich tylu że bez problemu zablokowali by wielopasmową autostrade?
jak ktoś mógł kogoś ożenić z kosą jak autobus się nie zatrzymał?
na te i wiele innych pytań odpowiemy w kolejnym odcinku "Niebezpieczna Laguna"...
If you live with apes man, it's hard to be clean
-
- Kontakt:
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- shzb
- Bebokus pospolitus
- Slesz
Myślę , że akuhedr miał na myśli to, że KTOŚ Ci coś ściemnił, a Ty rzekomo uwierzyłeś. Potem udowodnił Ci, że jak to często bywa, historia, którą przedstawiłeś była mocno ubarwiona. Poza tym na tyle nieprawdopodobna, że raczej cięzko w nią uwierzyć. Nikt Ciebie o kłamstwo albo bajkopisarstwo jeszcze tutaj nie oskarżał ... a przynajmniej ja nie zauważyłem.shzb pisze:proboje mu (akuhedr) udowodnic ze to nie jest zadna sciema, zreszta po ... mialbym sciemniac, a to ze koles w to niewierzy to jego sprawa nikt mu niekarze. Jeszcze beszczelnie pisze "bajkomat"Piotr Bober pisze:Ale macie głupią gatkę normalnie macie się o co kłucić.![]()
Swoją drogą ja w to wierze...
Łatwowierność jest pozytywną cechą wykorzystywaną nagminnie przez ludzi w dzisiejszych czasach.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Bebokus pospolitus