Nie no, nie zaczynajcie znowu. Przynajmniej nie przed świętami, bo staram się wczuć w atmosferęAmos pisze:I nictak chce tylko podgrzać atmosferę
Powiedz... powiedz czeeemu (czyli skąd ten nick?)
Moderator: GTW
-
Amos
- Kontakt:
- Slesz
Ja zakładając na o2 albo na wp miałem zajęte wszystkie prawie możliwości : Slesz, Sleszozwierz, Sleszyk itd. , nawe moje imię i nazwisko było zajęte (w kilku kombinacjach). Podejrzewam międzynarodowy spisek mający na celu zajęcie wszystkich istotnych adresów mailowych, a następnie szantaż i sprzedaż i góralska muzyka.jw_amigowiec pisze:Moj nick... Ok 5 lat temu zakladajac maila "amigowiec" na go2, zobaczylem, ze takowy juz jest zajety.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- jw_amigowiec
- Slesz
-
Amos
- Kontakt:
- Bebokus pospolitus
- shg
- Kontakt:
1) shg to skrót od ShogooNN, dla wygody 
ShogooNN dostało mi się po gościu z klasy mojego brata, baaaaardzo dawno temu, miał ksywkę szogun, a że miałem na imię tak samo jak on, to też taką dostałem, do dziś nie wiem czemu, przez ten czas się trochę pisownia zmieniła. A to NN na końcu to zostało z niedoszłej grupy którą chcieliśmy w mieście założyć pod nazwą Najesta Nuzrista (nie wiem, co to znaczy
). Obecnie z tego, co mi wiadomo pod tą nazwą funkcjonuje jakaś formacja, ale ich nie znam. widziałem ich na woodstocku x lat temu, jedyny, którego znałem spał zamroczony alkoholem 
2) Avatar - zdjęcie chyba jezcze z przedszkola, albo wczesna podstawówka. ZŁO
3) podpis, bo wszystko SUCKS
http://www.aminet.net/package.php?packa ... KSkeys.lha
ShogooNN dostało mi się po gościu z klasy mojego brata, baaaaardzo dawno temu, miał ksywkę szogun, a że miałem na imię tak samo jak on, to też taką dostałem, do dziś nie wiem czemu, przez ten czas się trochę pisownia zmieniła. A to NN na końcu to zostało z niedoszłej grupy którą chcieliśmy w mieście założyć pod nazwą Najesta Nuzrista (nie wiem, co to znaczy
2) Avatar - zdjęcie chyba jezcze z przedszkola, albo wczesna podstawówka. ZŁO
3) podpis, bo wszystko SUCKS
"Sucks" RULEZZZZZZ!!!
- Slesz
Zachęcam nowych lub tych, którzy się w temacie jeszcze nie wypowiedzieli.
Dręczą mnie po nocach następujące pytania (dlatego spać nie mogę
):
1. Historia nicka nicku nicka Bloda
2. Historia nicka nicku nicka Norbi'ego
3. Historia nicka nicku nicka nowych i tych, którzy się temacie nie wypowiedzieli (+ geneza avatara i podpisu)
Panie szefie, niech szef nie myśli, że wszyscy zapomnieli, wciąż ciekawi są i tłumaczenie typu "och, już nie pamiętam, to było tak dawno" nie zaspokaja tej ciekawości
Dręczą mnie po nocach następujące pytania (dlatego spać nie mogę
1. Historia nicka nicku nicka Bloda
2. Historia nicka nicku nicka Norbi'ego
3. Historia nicka nicku nicka nowych i tych, którzy się temacie nie wypowiedzieli (+ geneza avatara i podpisu)
Panie szefie, niech szef nie myśli, że wszyscy zapomnieli, wciąż ciekawi są i tłumaczenie typu "och, już nie pamiętam, to było tak dawno" nie zaspokaja tej ciekawości
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- akuhedr
uh uh
avatar przedstawia członkinie zespołu Super Girl nad Romantic Boys - fotka z występu w programie "Kuba Wojewódzki" o ile się nie myle
(nie pamiętam już kto mi to powiedział ale dostałem swego czasu PM'a że ludzie myślą że jestem kobietą - oświadczam że nie jestem
ot avatar i tyle)
podpis:
"nie po to siedziałem 4 lata w siódmej żeby stawiać przecinki - jestem wolnym słuchaczem! " - zespół Po Prostu kawałek "Fałszywy Czarodziej"
"lasera błysk uderza-zastyga puls-manekiny w maskach ze szkła dziś tańczą znów" - Super Girl and Romantic Boys z utworu "Klub Samotnych Serc"
ende
avatar przedstawia członkinie zespołu Super Girl nad Romantic Boys - fotka z występu w programie "Kuba Wojewódzki" o ile się nie myle
(nie pamiętam już kto mi to powiedział ale dostałem swego czasu PM'a że ludzie myślą że jestem kobietą - oświadczam że nie jestem
podpis:
"nie po to siedziałem 4 lata w siódmej żeby stawiać przecinki - jestem wolnym słuchaczem! " - zespół Po Prostu kawałek "Fałszywy Czarodziej"
"lasera błysk uderza-zastyga puls-manekiny w maskach ze szkła dziś tańczą znów" - Super Girl and Romantic Boys z utworu "Klub Samotnych Serc"
ende
If you live with apes man, it's hard to be clean
- Bebokus pospolitus
No i jest podpis
Nie jestem u siebie wiec nie mam polskich literek.
ps:dziwnie sie tak pisze
ps:dziwnie sie tak pisze
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 
- jw_amigowiec
- Slesz