Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
witam
pamietam i wiem to na 100% ze w flashback jakas kombinacja klawiszy odblokowywalo sie ukryte filmiki (takie jak podnoszenie roznych dupereli z ziemi itp). czy ktos moglby odswierzyc mi pamiec i powiedziec jak to sie robilo? (uzywam najnowsze WinUAE)
z gory dzieki
peace
no i wciskam i wciskam i nic sie nie dzieje... chyba jednak to nie ta kombinacja, bo ustawionej pamieci mam duzo (2chip 8fast aga). chyba ze robie cos nie tak.
moze ktos pomoc? z gory dziekuje
Ja zainstalowałem Flashback'a na twardy dysk w Workbenchu i działają wszystkie filmiki, z Amigą 1200 i większą ilością pamięci RAM, (na WinUAE ofcorz) jednak czasem pojawiają się problemy z dźwiękiem.
A tak w ogóle jak przejeść planszę z ciągle generującą się ilością obcych i z zwisającym jajem )). Rozwalam jajo i nie wiem co dalej!!!
to jajo rozwalasz najpierw z lewej strony, potem z prawej i tak aż do skutku. W końcu przestanie rodzić tych obiboków i pójdziesz w prawo aż do końca mapy.
Jesteś na 100% pewien że są inne/dodatkowe/zmienione filmiki?
Ja zaliczyłem 3 wersje tej gry na Ami, pc i wreszcie Sega Genesis, i... ...nie powiem żebym dobrze wszystko pamiętał, ale jedyną różnicę jaką pamiętam to "umuzycznienie" ...