ON

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

pcisz

ON

Post autor: pcisz »

Myślę, że zamknięcie postu "papież"to nie jest to dobre rozwiązanie. Dajcie wypowiedzieć się innym ludziom. Chętnie przeczytam jakie mają przemyślenia w związku z śmiercią papieża.
My Polacy mamy taką mentalność, że jak temat niewygodny to go zamknąć. Uważam, że głupotę w tym przypadku debilizm trzeba uzmysławiać i tępić. Są sprawy, z których nie można się śmiać i robić sobie żarciki. Dlatego postuluję potępiajmy takie objawy "zboczeń". Dokładnie tak taki atalante, jedi i bebokus to "zboczeńcy umysłowi".Jak w takiej chwili można [cenzura] takie farmazony. To już zostawiam ich sumieniu. Oczekuję od tych osób nietyle przeprosin( bo mnie one walą), ale jakieś skruchy i żalu, że są tacy beznadziejni.
Do Wirusa.
Tobie to się dziwię. Matkę starciłeś, a takie pierdoły wypisujesz. Nawet nasz Piotr Bober wykazał więcej rozumu niż ty ( o nim mam bardzo niskie mniemanie, ale to wiek). Dlatego pisz lepiej o tym kiedy wstajesz i o której, To wychodzi ci najlepiej. Trochę refleksji nad sobą i nie zamykaj od razu tematu to ludzie powiedzą ci i twoim kolesiom wprost co o nich myślą. Nie będzie to przyjemne, ale za debilizm trzeba płacić.
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Lepiej nie komentować tego bo znowu się zacznie zadyma.
A Ty pcisz chyba w ogóle nie czytasz co się do Ciebie pisze.
S.E.G.A RULES Obrazek
pcisz

Post autor: pcisz »

Jasne lepiej siedzieć cicho i kolesiom nie podpadać. A może pomogą przy jakieś gierce. [cenzura].
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Pcisz, wrzuc na luz, wypij browca, spusc cisnienie. Nie chcesz sluchac przemyslen innych bo reagujesz na nie nerwowo i alergicznie. Przemysl co napisales, moze warto by przeprosic.

Chcesz prowadzic dyskusje, prosze bardzo ale ustosunkuj sie do wypowiedzi innych, a nie zaczynaj wyzywac.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Ja juz tematu nie kontynuuje. Myśl sobie pcisz co uważasz, jeżeli to Cie podnieca i interpretuj sobie jak uważasz. Ja wiem jak jest naprawde i to mi wystarczy. Nie potrafisz zrozumiec tego co się do Ciebie pisze to Twój problem. Reagujesz agresywnie i kompletnie niewłasciwie. Przeczytaj jeszcze raz wszystko i naprawdę przemyśl to wszystko. Rusz troche głową bo naprawde nic do Ciebie nie dociera.

Jest to mój ostatni post w tym temacie, więcej się neiw ypowiadam więc jezeli masz coś do mnie i oczekujesz odpowiedzi to proszę na priff, a jak se lubisz podocinac bezpodstawnie to proszę tutaj. eot

P.S. Żebyśmy sie od razu zrozumieli bo nie wiem jak to zinterpretujesz. Ostrzeżenie dostałeś nie za moje widzimisie i za to, że mnie oczerniasz, ale za dwukrotne złamanie regulaminu.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Atalante pisze:Pcisz, wrzuc na luz, wypij browca, spusc cisnienie.
Świetnie Atlante...teraz wiadomo jak to wszystko traktujesz :twisted:

Pcisz dostał ostrzeżenie :?: No proszę :!: Ale traktujecie ludzi, którzy chcą w pewnym stopniu, przypomnieć innym o Wielkich Wyczynach tej Świętej Osoby.
Jesteście wzorami do naśladowania :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Aliens pisze:Jesteście wzorami do naśladowania :twisted: :twisted: :twisted:
Dokładnie, gdybyś zaczął rozmawiać na tematy religijne czy polityczne i próbował wszystkich przekonywać do swoich racji niezależnie od ICH zdania, na forach zachodnich dawno już dostałbyś bana na kilka miechów...

Osobiście jestem religijny, osobiście chciałbym przeboleć oraz przemyśleć to i owo, ale samotnie. Oczywiście że są momenty, że trzeba się wypłakać a poczuje się swego rodzaju "wolność" ducha, ale rany boskie niech nikt nie próbuje ZMUSZAĆ innych do tego co samemu się czuje!
...nie wspominając juś o "kategorii" forum na którym się znajduje...
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Ale tu już nie chodzi o oczernianie kogoś , zobaczcie , nagle cały świat, wszystkie religie zjednoczyły się razem i modliły się za papieża , nawet protestanci którzy , w czasach planowanej pielgrzymki Papieża do Rosji , zaprotestowali , teraz modlą się razem z innymi wyznaniami... Tylko o to chodzi.
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Aliens pisze:

Pcisz dostał ostrzeżenie :?: No proszę :!: Ale traktujecie ludzi, którzy chcą w pewnym stopniu, przypomnieć innym o Wielkich Wyczynach tej Świętej Osoby.

Wytlumacz mi o co Ci chodzi bo nie rozumiem.

P.s. Nikt nie jst swietym za zycia. A modlenie sie do obrazkow przedstawiajacych zyjaca osobe, to jakis chory kult i niepotrzebny fanatyzm, a takie obrazki mozna bylo wczoraj ujrzec. Tez juz koncze w tym temacie. Zamiast prowadzic konstruktywna polemike, niektorzy wola opluwac innych.

Prezes, zamknij ten temat bo sie robi niepotrzebne cisnienie.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
AlaN

Post autor: AlaN »

[*] [*] [*]
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Ja nikogo nie opluwam , bo nie tędy droga...
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Wirus pisze:Ja juz tematu nie kontynuuje. Myśl sobie pcisz co uważasz, jeżeli to Cie podnieca i interpretuj sobie jak uważasz. Ja wiem jak jest naprawde i to mi wystarczy. Nie potrafisz zrozumiec tego co się do Ciebie pisze to Twój problem. Reagujesz agresywnie i kompletnie niewłasciwie. Przeczytaj jeszcze raz wszystko i naprawdę przemyśl to wszystko. Rusz troche głową bo naprawde nic do Ciebie nie dociera.

Jest to mój ostatni post w tym temacie, więcej się neiw ypowiadam więc jezeli masz coś do mnie i oczekujesz odpowiedzi to proszę na priff, a jak se lubisz podocinac bezpodstawnie to proszę tutaj. eot

P.S. Żebyśmy sie od razu zrozumieli bo nie wiem jak to zinterpretujesz. Ostrzeżenie dostałeś nie za moje widzimisie i za to, że mnie oczerniasz, ale za dwukrotne złamanie regulaminu.
Wirus ma rację. Traktujecie wszystko zbyt dosłownie, nie wiem czego się czepiacie.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Atalante pisze:
Aliens pisze:

Wytlumacz mi o co Ci chodzi bo nie rozumiem.

P.s. Nikt nie jst swietym za zycia. A modlenie sie do obrazkow przedstawiajacych zyjaca osobe, to jakis chory kult i niepotrzebny fanatyzm, a takie obrazki mozna bylo wczoraj ujrzec. Tez juz koncze w tym temacie. Zamiast prowadzic konstruktywna polemike, niektorzy wola opluwac innych.

Prezes, zamknij ten temat bo sie robi niepotrzebne cisnienie.

Następująco:
1. W chwilach tragedii, ja nie rzucam nigdy sobie na luz.
2. Jak można pić napoje alkoholowe, wiedząc, że zmarła Bliska całej Polsce Osoba.(sumienie trzeba mieć).
To tyle..jeżeli sam tak nie robisz, to nie pisz by inni tak robili.

Piotr Bober, bardzo dobrze wyjaśnił działalnośc Papieża, dla nas waszystkich...

życze papieżowi dobrego życia w nowym świecie on tyle zrobił dla tego zasranego świata i dla takich niewdzięczników jak wirus.

Cytat:
Zgadzam się z wirusem a co to za ojciec co niema dzieci??

Weź Jedi kretynie lepiej się zamknij on poświęcał się i jeździł do takich debili jak ty nawet on zawsze chciał pokoju!!!!
Przemyślcie sobie, co my(ci co mają rozżalone serca, z powodu śmierci Papieża) chcemy wam przekazać. Papież oprócz Matki Teresy, był jedyną Świętą Osobą na zawszoym świecie!!!! Uwierzcie i zobaczcie :!:
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2005, o 13:29 przez Aliens, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Aliens pisze:Cytat:
Zgadzam się z wirusem a co to za ojciec co niema dzieci??
Jak wy przepisujecie? Powinno być: "Zgadzam się z wirusem a co to za ojciec co niema dzieci? ;) ". Jeśli oto chodzi to to był żart.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Kilka sprostowan:

1.Nie uwazam Papieza za Swieta osobe,bo zaden czlwiek na ziemi nie ma prawa nadawac takiego statusu(tylko Bog,poczytajcie Biblie)
2.Nie[cenzura]farmazonow :D
3.Papiez nigdy nie byl dla mnie wazna osoba, bo niby jest glowa kosciola(byl)ale kosciolem rzadza inny ludzie(pokroju Ojca Dyrektora).
4.Nie chce sie z nikim klocic :D
5.Napisalem ze jestem po stronie Wirusa dla jaj.
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Zablokowany