ON

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Amos pisze:Proszę moderatorów o zamknięcie tematu , nie ma sensu znowu robić bójkę... Close this topic please!
Odezwał się ten co ma władzę nad moderatorami. :x
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

Ja nie robie żadnej bójki wierz mi!!
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Arek pisze:Ale gdzie byl ten bóg jak hitler i stalin i im podobni mordowali tysiące niewinnych ludzi co zdrzemnął się na chwilę ? Człowieka nie stworzł bóg lecz boga wymyślił człowiek i to jest cała prawda o bogu .
Hmm, skoro nie wierzysz w Boga, to ciekawi mnie w co wierzysz, jeśli chodzi o tzw. "życie po życiu". Co wg Ciebie dzieje się z człowiekiem po śmierci ? Jeżeli "nie wierzysz w nic", to musisz być bardzo smutnym albo pesymistycznie nastawiony do świata albo po prostu nie zastanawiałeś się nigdy nad tym. Jak to jest ? :?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Aliens pisze: Odezwał się ten co ma władzę nad moderatorami. :x
A gdzie ty tu widzisz, że on ma jakąś władze? Czy on napisał "zamykać natychmiast" czy "Prosze o zamknięcie". Musisz poćwiczyć interpretacje bo masz z tym duże problemy.

Piotr, ile razy można do Ciebie mówić. Przestań robic zadymy na forum. Masz już 4 ostrzeżenia, Twoja ostatnia szansa ciągle się przeciąga a ty to masz serdecznie gdzieś. Przestań łamać regulamin do jasnej ciasnej. To że ktos ma takie zdanie a nie inne to jego sprawa. Żyjemy w demokratycznym świecie i nikt nikomu nie będzie narzucał na siłę swojej woli.

Temat zamknięty i każdy kolejny utworzony poruszający sprawę papieża będzie automatycznie zamykany.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Zablokowany