intro w Global Gladiators

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aliens

intro w Global Gladiators

Post autor: Aliens »

Gdzie ów intro w tej grze :?: Ja na amigowych dyskietkach je miałem, a tu jej brak. Ktoś mi to wytłumaczy :?: Czemu na tej stronie, ta gra jest pozbawiona intra :?:
Ash

Post autor: Ash »

Ja miałem kiedyś wersję na 2 dyskietkach i intra nie miałem. Spróbuj ściągnąć inną wersję np. z planetemu.
Awatar użytkownika
Aliens

no cóż..nie znalazłem nigdzie indziej. To świadczy o tym, że ta strona jest naprawdę dobra :lol:

Czyżby topic został nierozwiązany :?:
Chyba tak sądze..te intro mi jest potrzebne :evil:
Dzięki niemu wybierało się kolor koszulki bohatera..a czerwonego nie lubię :P

Nie lubię odpowiadać na swoje posty. Global Gladiators, czyli TO.
Czy naprawdę, nie ma w tym intra :?: Ja miałem na Amidze. Dziwne :roll:

-=Edit by Wirus=-
Skleiłem ze sobą 3 kolejne posty.
Awatar użytkownika
SDC

Post autor: SDC »

Kolor koszulki wybierzesz w: options/play as - MACK (MICK ma czerwoną)
Będziesz miał niebieską.
Łatwiej ubrać kobietę niż ją rozebrać.
OGame/Tibia fan.
Awatar użytkownika
Aliens

No z tym się zgadzam, dzięki no ale, problem pozostaję z intrem. Ale no cóż. Niech tak już zostanie.
Dzięki SDC :wink:
Pozdrawia Aliens :P
zbiggy

intro

Post autor: zbiggy »

Miałem tę grę na amidze (2 dyskietki) i znam ją dobrze. To miejsce jest jedyne na Świecie gdzię tę grę można pobrać ( sprawdzałem torrenty, kazę, eDonkeya i inne sieci p2p, oraz googla - tam bywa ta gra ale tylko na konsole).

Co do intra. Po pobraniu stwierdzam: intro jest. Dokładnie: jest tam gdzie było. Na planszy tytułowej (tam gdzie jest START i OPTIONS) trzeba chwilę poczekać. Po chwili zaczną lecieć napisy. Po napisach pojawia się intro. Jest identyczne jak w global gladiators które miałem na 2 dyskietkach na amidze 500 w 1995. Teraz pobrany plik sprawdzałem na WinUAE 0.9.92. oryginalnej Amy już nie mam :-( ale sentyment pozostał :-) i dzięki WinUAE mogę go pielęgnować dalej :-D

pozdro,
zbiggy
xFlesk

Re: intro

Post autor: xFlesk »

zbiggy pisze:To miejsce jest jedyne na Świecie gdzię tę grę można pobrać ( sprawdzałem torrenty, kazę, eDonkeya i inne sieci p2p, oraz googla - tam bywa ta gra ale tylko na konsole).
no wiec moj drogi kolego slabo szukasz jesli nie mozesz znalezc tej gry nigdzie indziej. ja mam w zanadrzu przynajmniej 3 linki gdzie ta gra sie znajduje i to w kilku wersjach krakowanych przez rozne grupy hackerow (nie bede podawal co by nie robic kryptoreklamy ;) )

peace
Awatar użytkownika
Aliens

Proszę na gadu-gadu kolego, bo na PW wszysko wychwycą admini. :P
Zapodajże mi te linki, to sprawdzę te wersje :)
Awatar użytkownika
crowley
Kontakt:

Post autor: crowley »

Aliens - jeżeli chozi ci o tę animację z clownem z McDonalds (sic!) to rzeczywiście wystarczy odczekać trochę w menu głównym.
"Żyjemy tak, jak śnimy. Samotnie" - Joseph Conrad
ODPOWIEDZ