Zdanie pcisza
Moderator: GTW
-
Zdanie pcisza
A ja i tak się nie boję,że ten k..p.....s...... (wirusz)zamknie mi temat, bo póki mogę to będę pisać. Ludzie tu zaczyna wiać cenzurą. Kto ma inne zdanie niż ta piardoła ma w tyle. Nigdy nie spotkalem się z sytułacją, że moderator miał wpływ na sposób myślenia ludzi. Oni są od tego, żeby regulamin był przestrzegany. My jesteśmy dla nich, a nie odwrotnie. Strona jest dla nas i o nas i w tym dziale będziem pisać o tym co chcemy.
Do Piotra Bobra.
Zrób ankiete na temat czy wyjeb... wirusa z strony, czy też z funkcji moderatora.
Ludzie nie bójcie się to nie te czasy, aby jakieś zero robiło wam cenzure. Masz zdanie to je wypowiedz.
P.S moich przemyśleń po pogrzebie.
To jest (był) jedyny dla mnie autorytet, który jedyny mógł powiedzieć mi, że jest tak a tak. Nie rodzice, nie księża, nie kościół nikt tylko on. Dlaczego? Nie wiem. On wywodzi się z kościoła, tworzył kościół, ale jakoś mam wrażenie, że nie przesiąkł tym złem i zakłamaniem. Jego śmierć najbardziej mnie dotkneła( na świecie) bo dziadek itd... Wracając do myśli on i kościół, aż boję się myśleć, że on stał za tym całym szambem. Mam nadzieję, że on był inny niż ta cała klechta mająca na celu jedno ..."szmal, bogactwo i władza". On po sobie "materialnego" nic nie zostawił, bo i po co ? Obawiam się tylko jednego, ze po jego śmierci niektórzy będą opowiadać takie rzeczy, że zostanie tylko smród i ból.
-=Edit by Wirus=-
Wydzieliłem Twój post od "Fajnych kawałów" dla przejrzystości
Mimo wcześniejszych zapowiedzi nie zamykam tego tematu. Czas pokaże...
Do Piotra Bobra.
Zrób ankiete na temat czy wyjeb... wirusa z strony, czy też z funkcji moderatora.
Ludzie nie bójcie się to nie te czasy, aby jakieś zero robiło wam cenzure. Masz zdanie to je wypowiedz.
P.S moich przemyśleń po pogrzebie.
To jest (był) jedyny dla mnie autorytet, który jedyny mógł powiedzieć mi, że jest tak a tak. Nie rodzice, nie księża, nie kościół nikt tylko on. Dlaczego? Nie wiem. On wywodzi się z kościoła, tworzył kościół, ale jakoś mam wrażenie, że nie przesiąkł tym złem i zakłamaniem. Jego śmierć najbardziej mnie dotkneła( na świecie) bo dziadek itd... Wracając do myśli on i kościół, aż boję się myśleć, że on stał za tym całym szambem. Mam nadzieję, że on był inny niż ta cała klechta mająca na celu jedno ..."szmal, bogactwo i władza". On po sobie "materialnego" nic nie zostawił, bo i po co ? Obawiam się tylko jednego, ze po jego śmierci niektórzy będą opowiadać takie rzeczy, że zostanie tylko smród i ból.
-=Edit by Wirus=-
Wydzieliłem Twój post od "Fajnych kawałów" dla przejrzystości
Mimo wcześniejszych zapowiedzi nie zamykam tego tematu. Czas pokaże...
- Slesz
Faktycznie dobry dowcippcisz pisze:A ja i tak się nie boję,że ten k..p.....s...... (wirusz)zamknie mi temat, bo póki mogę to będę pisać. Ludzie tu zaczyna wiać cenzurą. Kto ma inne zdanie niż ta piardoła ma w tyle. Nigdy nie spotkalem się z sytułacją, że moderator miał wpływ na sposób myślenia ludzi. Oni są od tego, żeby regulamin był przestrzegany. My jesteśmy dla nich, a nie odwrotnie. Strona jest dla nas i o nas i w tym dziale będziem pisać o tym co chcemy.

Problem z reakcją ludzi na Twój post polegał na tym, że
A) użyłeś zwrotów bezpośrednich i zbluzgałeś ludzi za to, co wypisywali. Owszem, uwagi na temat "zbyt częstego puszczania w TV tylko programów dotyczących Papieża" choćby nie wiem jak trafne, nie były na miejscu.
Owszem, żarty na temat związany z Papieżem choćby nie wiem, jak śmieszne, nie były na miejscu.
Jednak weź też pod uwagę to, że bluzganie ich za to i tym samym prowokowanie kłótni również było jak najbardziej nie na miejscu. Zawrzaskiwanie nie ma żadnych wartości dydaktycznych.
B) ludzie, którym wytykałeś ich braki nie przyjęli tego jako konstruktywnej krytyki, ale jako narzucanie im swoich myśli. Narzucanie komuś swoich myśli - źle się kojarzy, prawda ? Myślę, że po prostu spore nieporozumienie, bo czytając wojego posta i odpowiedzi miałem nieodparte wrażenie, że "co ma piernik do wiatraka".
Dobry dowcip. Mądry dowcip. Sprytny dowcip.
Tak, napisanie tego posta w temacie tak popularnym, że raczej go nie zamkną było naprawdę sprytnym "dowcipem".
Myślę jednak, że nie ma tutaj tak dużego rygoru i nie odczułem presji cenzury. Możemy założyć kolejny topic poruszający jakiś poważny temat i olewać wypowiedzi prowokacyjne.
Tylko proszę - żeby nie było znowu tego samego
-- Nie używajmy wulgaryzmów.
-- Nie jedźmy na siebie
-- Nie reagujmy na prowokacyjne oskarżenia wcale albo róbmy to spokojnie. Nie ten ma wyższość, kto głośniej krzyczy, ale ten, który lepiej potrafi wyjaśnić swoje racje.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
- Zbanowany
- Kontakt:
-
- Zbanowany
- Kontakt:
A w ogóle to Wirus zawsze o byle pierdoły ostrzeżenia daje ja dostałem ostrzeżenie za te nigy przekleństwa-[cenzura] i [cenzura]. I ZA PIOSENKE!!!!!WKOŃCU TO HYDEPARK CHCIAŁEM TYLKO ŻEBY MI OCENILI TEKST PIOSENKI!!
-=Edit by Wirus=-
nie przeklinaj po raz kolejny. A ostrzeżenia za piosenke ja Ci nie dałem. Wszystko miałes napisane w powiadomieniu mailem
-=Edit by Wirus=-
nie przeklinaj po raz kolejny. A ostrzeżenia za piosenke ja Ci nie dałem. Wszystko miałes napisane w powiadomieniu mailem
Na wakacjach i zbanowaniu hura 

-
- Zbanowany
- Kontakt:
NIE DOSTAŁEM MAILAPiotr Bober pisze:A w ogóle to Wirus zawsze o byle pierdoły ostrzeżenia daje ja dostałem ostrzeżenie za te nigy przekleństwa-[cenzura] i [cenzura]. I ZA PIOSENKE!!!!!WKOŃCU TO HYDEPARK CHCIAŁEM TYLKO ŻEBY MI OCENILI TEKST PIOSENKI!!
-=Edit by Wirus=-

Na wakacjach i zbanowaniu hura 

- Wirus
- Moderator
- Aliens
Nie walcie już wulgaryzmamiTylko proszę - żeby nie było znowu tego samego
-- Nie używajmy wulgaryzmów.
-- Nie jedźmy na siebie
-- Nie reagujmy na prowokacyjne oskarżenia wcale albo róbmy to spokojnie. Nie ten ma wyższość, kto głośniej krzyczy, ale ten, który lepiej potrafi wyjaśnić swoje racje.

Zróbmy to przynajmniej dla Ojca Świętego.
Nerwy opanować i przemyśleć wszystko od początku.
Mam już dosyć obrzucania się wyzwiskami