Zdanie pcisza
Moderator: GTW
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- Slesz
To bardzo ciekawe, co piszesz.Piotr Bober pisze:Oczywiście jak zawsze wszystko na mnie.
A co na to lekarze

...
[żartowałem - tak na serio, to gdzie ktoś Ciebie o coś oskarża, zacytuj please, bo nie mogę się doszukać jakoś, moim zdaniem masz mylne wrażenie, jeśli piszemy "nie używajmy wulgwryzmów", a Ty akurat użyłeś, to nie znaczy że coś jest na Ciebie, ale jest to ogólne stwierdzenie skierowane do wszystkich, poza Tobą jeszcze na przykład pcisz właśnie dostał ostrzeżenie za wulgaryzmy, jest to najczęstszy powód otrzymywania ostrzeżeń]
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
- Zbanowany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A gdyby np Piotr Bober był moderatorem* to zrobił by to samo co wirus gdyby przestrzegał pewnych zasad moralności, w końcu to forum amigowe a nie slumsowe , nie warto robić zadymy, przypomnijcie sobie czasy pół roku temu , zero kłótni, tylko życzliwość , od jakiegoś czasu przybywają prowokatorzy z galaktyki i podgrzewają atmosferę na forum...
Zastanówmy się czy to ma jakiś sens , bo wg mnie lepiej żyć w harmonii i spokoju...
*Boże!
Zastanówmy się czy to ma jakiś sens , bo wg mnie lepiej żyć w harmonii i spokoju...
*Boże!

- Slesz
-
- Zbanowany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- akuhedr
eh Piotr - wstałeś lewą nogą przez prawe ramie czy coś takiego?
histeria - fakt jest taki że masz 4 ostrzeżenia i powinieneś się pilnować
z jednej strony masz za złe kiedy traktuje się ciebie niepoważnie ze względu na twój wiek - ale z drugiej strony to chyba tylko ten wiek powstrzymuje moderacje przed wywaleniem cię z emulacja.net
cała zabawa z forum polega na tym że możesz pisać ale nie musisz
dodatkowo masz niesamowitą okazje przemyślenia tego co piszesz
mozesz chwile poczekac przed zamieszczeniem posta i zobaczyc czy faktycznie to przeklenstwo jest potrzebne?
czy na pewno warto rzucac teksty w stylu "Q#@a coś tam bla bla"
gwarantuje ci że na nikim nie robi to wrażenia (a już na pewno nie pozytywnego)
to tylko forum i to tylko internet - można pokusić się o małą gre pozorów, stworzenie image'u (np bezwzględnie inteligentnego bezkompromisowego chłopca o ciekawej i wyboistej przeszłości - ale uważaj bo póki co ja używam tego "imażu"
)
myśle ze powinienes się poważnie zastanowić - czy faktycznie warto przeklinać na tym forum - jezeli czujesz sie tutaj zle - jest wiele innych for i nikt nie zmusza cie do siedzenia tutaj
moze po prostu nie jest to forum dla ciebie?
a moze po prostu czasami trzeba spiąć dupe, przyjąć krytyke z podniesioną głową i wyciągnąc z niej konstruktywne wnioski - a nie bawić się w budowanie teorii spiskowych i rzucanie kasztanami
nie zgadzasz sie z Wirusem? - jest 1500 sposobów na wyrażenie tego bez łamania regulaminu
pcisz - gadasz bzdury - wiele razy na tym forum nie zgadzałem się z Wirusem - ba czasami dochodziło do konkretnej wymiany poglądów - ale jak widzisz nie mam na koncie ani jednego ostrzeżenia - wiec całą tą gadke szmatke o cenzurze i "nie tych czasach zebysmy sie bali zera" moge z usmiechem na ustach potraktować jako popis panikarstwa i robienia zamętu
zachowujesz się jak małpka która spada z drzewa i stara się za wszelką cene czegoś złapać - jak nie obraza papieża to cenzura
a obraza moderatora (zwłaszcza tak prosta i bezpośrednia - podkreślam obraza a nie krytyka) powinna sie skończyc ostrzeżeniem - bo moderator jest także człowiekiem i częscią spolecznosci tego forum a nie botem po którym można "jechać"
bosh ile pisania - osiwieje przy was :/
histeria - fakt jest taki że masz 4 ostrzeżenia i powinieneś się pilnować
z jednej strony masz za złe kiedy traktuje się ciebie niepoważnie ze względu na twój wiek - ale z drugiej strony to chyba tylko ten wiek powstrzymuje moderacje przed wywaleniem cię z emulacja.net
cała zabawa z forum polega na tym że możesz pisać ale nie musisz
dodatkowo masz niesamowitą okazje przemyślenia tego co piszesz
mozesz chwile poczekac przed zamieszczeniem posta i zobaczyc czy faktycznie to przeklenstwo jest potrzebne?
czy na pewno warto rzucac teksty w stylu "Q#@a coś tam bla bla"
gwarantuje ci że na nikim nie robi to wrażenia (a już na pewno nie pozytywnego)
to tylko forum i to tylko internet - można pokusić się o małą gre pozorów, stworzenie image'u (np bezwzględnie inteligentnego bezkompromisowego chłopca o ciekawej i wyboistej przeszłości - ale uważaj bo póki co ja używam tego "imażu"

myśle ze powinienes się poważnie zastanowić - czy faktycznie warto przeklinać na tym forum - jezeli czujesz sie tutaj zle - jest wiele innych for i nikt nie zmusza cie do siedzenia tutaj
moze po prostu nie jest to forum dla ciebie?
a moze po prostu czasami trzeba spiąć dupe, przyjąć krytyke z podniesioną głową i wyciągnąc z niej konstruktywne wnioski - a nie bawić się w budowanie teorii spiskowych i rzucanie kasztanami
nie zgadzasz sie z Wirusem? - jest 1500 sposobów na wyrażenie tego bez łamania regulaminu
pcisz - gadasz bzdury - wiele razy na tym forum nie zgadzałem się z Wirusem - ba czasami dochodziło do konkretnej wymiany poglądów - ale jak widzisz nie mam na koncie ani jednego ostrzeżenia - wiec całą tą gadke szmatke o cenzurze i "nie tych czasach zebysmy sie bali zera" moge z usmiechem na ustach potraktować jako popis panikarstwa i robienia zamętu
zachowujesz się jak małpka która spada z drzewa i stara się za wszelką cene czegoś złapać - jak nie obraza papieża to cenzura
a obraza moderatora (zwłaszcza tak prosta i bezpośrednia - podkreślam obraza a nie krytyka) powinna sie skończyc ostrzeżeniem - bo moderator jest także człowiekiem i częscią spolecznosci tego forum a nie botem po którym można "jechać"
bosh ile pisania - osiwieje przy was :/
If you live with apes man, it's hard to be clean
- Slesz
Trzymasz z Darth Wiadrusem, zdrajco. Zniwiarze przeczuwali od dawna istnienie zdrajcy w naszych szeregach. Wszystkie próby rebelii były nieudane, ale teraz możemy zacząć planować kolejny atak i z pewnością bez zdrajcy atak klo... (oops, prawie sie wygadałem) z pewnością bez zdrajcy atak się powiedzie.Atalante pisze:Jestem ponurym zniwiarzem z ciemnej strony mocy. Zbieram ponury plon z ponurych kasztanow na ponurym forum. Od mojego ponurego Prezesa dostaje za to User levele
Ha
Ha ha
Ha ha ha
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha he hi ha ha ha
no
...
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
- Kontakt: