Oczywiście jak skończe 18 lat to będe milewidziany.moze po prostu nie jest to forum dla ciebie?
Zdanie pcisza
Moderator: GTW
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- Slesz
- akuhedr
rece opadają...
szkoda że taki mały wycinek zacytowałeś
nie wazne czy masz 18 - 12 - 42 lata - dopóty dopóki nie łamiesz regulaminu jesteś częścią tego forum jak kazdy inny
prawda jest taka że masz specjalny status na tym forum i dużo osób nieżle się gimnastykowało żeby załagodzić jakieś konflikty, edytować twoje wulgarne posty, wyjaśniać ci gdzie tkwi istota problemu - ale ty traktujesz to jako coś normalnego i oczywistego - zaufaj mi że z wielu for już dawno byś wyleciał bez słowa wyjasnienia - tutaj nie dość że dostajesz ostrzeżenia to jeszcze ludzie ci wyjasniają dlaczego
jak mówie - prostujesz się i wyciągasz wnioski - nikt nie bedzie się z tobą bawił jeżeli łamiesz reguły
a te są proste - nie przeklinać, nie obrażać, nie zabierac głosu o ile nie ma się nic do powiedzenia
jasne jak słońce
wyciągaj wnioski i słuchaj co ludzie do ciebie mówią - nie musisz się z nimi zgadzać ale jeżeli będziesz się po prostu odwracał plecami i strzelał focha to do niczego to nie prowadzi
nie jestem wychowawca i już wiecej nie mam do powiedzenia w tym temacie - ale na bogów STARAŁEM SIĘ
bleh
szkoda że taki mały wycinek zacytowałeś
bo to raczej te dwa - trzy zdania tworzą całośćja sam pisze:moze po prostu nie jest to forum dla ciebie?
a moze po prostu czasami trzeba spiąć dupe, przyjąć krytyke z podniesioną głową i wyciągnąc z niej konstruktywne wnioski - a nie bawić się w budowanie teorii spiskowych i rzucanie kasztanami
nie wazne czy masz 18 - 12 - 42 lata - dopóty dopóki nie łamiesz regulaminu jesteś częścią tego forum jak kazdy inny
prawda jest taka że masz specjalny status na tym forum i dużo osób nieżle się gimnastykowało żeby załagodzić jakieś konflikty, edytować twoje wulgarne posty, wyjaśniać ci gdzie tkwi istota problemu - ale ty traktujesz to jako coś normalnego i oczywistego - zaufaj mi że z wielu for już dawno byś wyleciał bez słowa wyjasnienia - tutaj nie dość że dostajesz ostrzeżenia to jeszcze ludzie ci wyjasniają dlaczego
jak mówie - prostujesz się i wyciągasz wnioski - nikt nie bedzie się z tobą bawił jeżeli łamiesz reguły
a te są proste - nie przeklinać, nie obrażać, nie zabierac głosu o ile nie ma się nic do powiedzenia
jasne jak słońce
wyciągaj wnioski i słuchaj co ludzie do ciebie mówią - nie musisz się z nimi zgadzać ale jeżeli będziesz się po prostu odwracał plecami i strzelał focha to do niczego to nie prowadzi
nie jestem wychowawca i już wiecej nie mam do powiedzenia w tym temacie - ale na bogów STARAŁEM SIĘ

bleh

If you live with apes man, it's hard to be clean
-
- Kontakt:
Hu....Hu....Hu.....Hu.....Hu..... Czy tak wystarczy? 
Zobacz Piotr , ja mam 15 , Jedi ma 14 i czy ktoś traktuje nas jak smarkaczy? Tu nie o to chodzi , tylko różnica jest taka że my przestrzegamy regulaminu więc nikt nam nie ma nic do zarzucenia...
Uderz się 3 razy w pierś i pomyśl nad sobą.... 3 zdrowaśki

Zobacz Piotr , ja mam 15 , Jedi ma 14 i czy ktoś traktuje nas jak smarkaczy? Tu nie o to chodzi , tylko różnica jest taka że my przestrzegamy regulaminu więc nikt nam nie ma nic do zarzucenia...
Uderz się 3 razy w pierś i pomyśl nad sobą.... 3 zdrowaśki

-
- Aliens
Dodaj jeszcze muzyczkę ze Star Wars'ów i będzie gotowe.Ash pisze:Wiek akurat niewiele ma tutaj do rzeczy. Można mieć 18 lat i zachowywać się jak ostatni gówniarz.
Co to niby miało być? Miałeś dyszeć, a nie udawać sowęAmos pisze:Hu....Hu....Hu.....Hu.....Hu..... Czy tak wystarczy?![]()
To powinno brzmieć tak:
(hmm)
HHHHHHH... HHHHHHH... HHHHHHH... HHHHHHH...
Kurde wy jesteście tacy jeszcze młodzi? A ja już myslałem...no bo tak się znacie na sprzęcie amigowym i pc. A tu takie buty. Niedowiary

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2005, o 18:18 przez Aliens, łącznie zmieniany 1 raz.
- AlaN
Ale jaja Panowie, ale jaja! Wyluzujcie. A Moderator i Admin to osoby święte na danym forum, i od nich zalezy co, jak i w jaki sposób będzie się działo na danym forum. Władzę ma taką, że wszystkich może wyp... z forum i nic nam do tego. A że przymyka oko tylko pisząc wyjaśnienia i ostrzeżenia - to ciszcie się tym. Znam kilka for, gdzie za jedno wulgarne słowo wylatuje się raz na zawsze z informacja na e-mail za co. I kicha Panowie, kicha - nie ma powrotu (chyba że pod nowym nickiem i traci się to co zdobyte, ale jak ma się stałe IP to nic nie poradzicie).
Więc nie jest tu tak źle
Cieszmy się wspólnymi zainteresowaniami, pomagajmy sobie i żeby to forum trwało jak najdłużej.
Pozdrawiam.
Ash: Ja już umiem nieźle dychać....
Więc nie jest tu tak źle

Pozdrawiam.
Ash: Ja już umiem nieźle dychać....

Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Tak a czy ja do kogoś napisałem TY HU... JE...NIENAWIDZE CIE TY KUR...I WYPIER... Z TEGO FORUM
Nic takiego nie powiedziałem a słowo [cenzura] lub [cenzura] to co to za przekleństwo jak se powiedziałem [cenzura] w temacie PUNK-O-MATIC
Jeśli nikomu nie przeszkadza mój wiek to co miało znaczyć-
CIUŚ CIUŚ DZIECI DO DOMU,OGLĄDAJ RÓŻOWE LANDRYNKI czy tam rodzynki-chociaż wtedy zachowałem się jak debil ale nie powracajmy do tego jaki ja wtedy byłem.

Jeśli nikomu nie przeszkadza mój wiek to co miało znaczyć-
CIUŚ CIUŚ DZIECI DO DOMU,OGLĄDAJ RÓŻOWE LANDRYNKI czy tam rodzynki-chociaż wtedy zachowałem się jak debil ale nie powracajmy do tego jaki ja wtedy byłem.
Tak ale za to ostrzeżenia nie powinno być to jest ten debilizm właśnie wspominany przez Pcisza.Wirus pisze:jak miałeś podany w profilu mail którego nie używasz to nic dziwnego. Nie wiem po co poruszasz tą kwestie jak wszystko wyjasniliśmy sobie na gg. Twoja piosenka leży w trashanie. Kto chce niech se wejdzie, poczyta i napisze swoją opinie na pw do Ciebie.
Na wakacjach i zbanowaniu hura 

-
- Kontakt:
- Aliens