Crystal Dragon

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
marek22

Crystal Dragon

Post autor: marek22 »

mam pytanie, a mianowicie wlaczajac ta gre, pojawia mi sie informacje od ludzi ktorzy ta gre przenisli na roma i zadnym klawiszem ktorymi obsluguje amige, nie moge przejsc dalej, czy moze mi ktos pomoc?
Ash

Post autor: Ash »

A mychą próbowałeś?
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

sprawdz myche, lewy i prawy klawisz, przycisk joya, esc, spacje i enter, cos na pewno zadziala.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Grzesiek

Post autor: Grzesiek »

Dziwne i to bardzo bo ja ściągnołem tą grę z tej strony i działała bezproblemu, trochę przydługie intro bez możliwości skipowania, wmiarę dobra rozgrywka, małe problemy z "starving"iem u moich bohaterów (ciekawe co to mogło oznaczać?). A wracając do problemu może źle skonfigurowany jest layout klawiatury? Albo masz bardzo starą wersję uae?
man and the beast go to the east
Awatar użytkownika
Slesz

Re: Crystal Dragon

Post autor: Slesz »

marek22 pisze: pojawia mi sie informacje od ludzi ktorzy ta gre przenisli na roma
:?:

Gry na ami są zazwyczaj w postaci plików .adf (te pod emulator)
Zakładam, że to przejęzyczenie or sth, ale jeżeli nie ... :idea:
:?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
marek22

Crystal Dragon

Post autor: marek22 »

jest ok dzieki mam prosbe zatkalem sie na drugim poziomie jakby ktos wiedzial o linku do solucji lub ja mial bylbym wdzieczny gralem w CD 10 lat temu juz nie mam tyle cierpliwosci :
ODPOWIEDZ