Pytanie
Moderator: GTW
-
Pytanie
Być może już ten temat był poruszany, jednak chciałbym zapytać się gdzie mógłbym:
- zapytać się, gdzie mogę zamieścić ogłoszenie, że chcę kupić program do Amigi (czy w Kupię/Sprzedam, czy w Programy itp.),
- zapytać się o rzeczy związane z Amigą (czy w Sprzęcie, czy w Prawdziwa Amiga, czy w Innych itp.),
- i wreszcie zapytać się o książkę związaną z Amigą.
Czy mam się pytać na osobnych forach czy np. w Hydeparku? Z góry dzięki za odpowiedź i proszę się nie śmiać.
- zapytać się, gdzie mogę zamieścić ogłoszenie, że chcę kupić program do Amigi (czy w Kupię/Sprzedam, czy w Programy itp.),
- zapytać się o rzeczy związane z Amigą (czy w Sprzęcie, czy w Prawdziwa Amiga, czy w Innych itp.),
- i wreszcie zapytać się o książkę związaną z Amigą.
Czy mam się pytać na osobnych forach czy np. w Hydeparku? Z góry dzięki za odpowiedź i proszę się nie śmiać.
AMIGA FOREVER! PC SUXX
- Slesz
Re: Pytanie
W dziale Kupię / SprzedamJózek pisze:- zapytać się, gdzie mogę zamieścić ogłoszenie, że chcę kupić program do Amigi (czy w Kupię/Sprzedam, czy w Programy itp.)
W dziale HardwareJózek pisze:- zapytać się o rzeczy związane z Amigą (czy w Sprzęcie, czy w Prawdziwa Amiga, czy w Innych itp.),
W dziale Scena raczej. Albo Inne.Josef pisze:- i wreszcie zapytać się o książkę związaną z Amigą.
Czy mam się pytać na osobnych forach czy np. w Hydeparku? Z góry dzięki za odpowiedź i proszę się nie śmia
Kto tu się śmieje ? Tu nie ma nic do śmiacia

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Jedi
- Kontakt:
Re: Pytanie
Wydaję mi się że w Kupię / Sprzedam, ale niemal zawsze coś znajdziesz na www.allegro.pl albo www.efunzine.plJózek pisze:- zapytać się, gdzie mogę zamieścić ogłoszenie, że chcę kupić program do Amigi (czy w Kupię/Sprzedam, czy w Programy itp.),
Na jedno wychodziJózek pisze: - zapytać się o rzeczy związane z Amigą (czy w Sprzęcie, czy w Prawdziwa Amiga, czy w Innych itp.),

To zależy o co chesz się spytać, jeśli chcesz się spytać gdzie ją kupić, albo kto by ją sprzedał, to w Kupię / Sprzedam, a jeśli nie wiesz jaką książkę o Amidze kupić to w Inne. Ale zawsze jak wpakujesz tam gdzie nie trzeba to moderator powinien przenieść posta tam gdzie ma się znajdowaćJózek pisze: - i wreszcie zapytać się o książkę związaną z Amigą.

--- EDIT ---
Slesz mnie wyprzedził.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
-
- Jedi
- Kontakt:
Józek pisze:A jeśli to jest gra którą chcę kupić to też w Kupię/Sprzedam czy w Grach? Dzięki.
Opis forum Kupię / Sprzedał pisze:Pisz tutaj jeśli masz zamiar kupić/sprzedać Amigę lub jakieś podzespoły do niej.

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Slesz
Jakie tam wyluzowane 
Jak umieścisz nie to co trzeba nie tam gdzie trzeba pisząc nie to co trzeba i nie wiadomo po co, to oficjalnie zostaniesz rozjechany żniwiarką. Ot co. Za swoje czyny trzeba płacić surowymi konsekwencjami. Na drugi raz nie będziessz musiał pamiętać, bo drugiego razu nie będzie (człowiek po przejechaniu po nim żniwiarką nie jest zdatny do użytku).
Strzeż się i nie słuchaj kolaborantów

Jak umieścisz nie to co trzeba nie tam gdzie trzeba pisząc nie to co trzeba i nie wiadomo po co, to oficjalnie zostaniesz rozjechany żniwiarką. Ot co. Za swoje czyny trzeba płacić surowymi konsekwencjami. Na drugi raz nie będziessz musiał pamiętać, bo drugiego razu nie będzie (człowiek po przejechaniu po nim żniwiarką nie jest zdatny do użytku).
Strzeż się i nie słuchaj kolaborantów

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
- Kontakt:
- Aliens
Ot co 
Pomyłką możesz się wiele narazić GTW. Za pierwszym razem, będą na ciebie patrzyli spode łba.
Za drugim będą chcieli cię wywalić, grożąc listami z PW i ostrzeżeniami.
Za trzecim razem (jeśli jeszcze przetrwasz
) ich Imperator, będzie musiał cię oficjalnie powiadomić, lub wyrzucić.
Musisz wiedzieć, że niejest tu łatwo. Uważaj też na user levely, bo one oznaczają jedno. Coraz większe przywiązanie psyhiczne do tej strony.
Możesz się przyłączyć naszczęście do Żniwiarzy, którzy planują ataki na GTW by obalić tutejszą władzę.
Pamiętaj. Nigdy nie wiesz, kto siedzi po drugiej stronie

Pomyłką możesz się wiele narazić GTW. Za pierwszym razem, będą na ciebie patrzyli spode łba.
Za drugim będą chcieli cię wywalić, grożąc listami z PW i ostrzeżeniami.
Za trzecim razem (jeśli jeszcze przetrwasz

Musisz wiedzieć, że niejest tu łatwo. Uważaj też na user levely, bo one oznaczają jedno. Coraz większe przywiązanie psyhiczne do tej strony.
Możesz się przyłączyć naszczęście do Żniwiarzy, którzy planują ataki na GTW by obalić tutejszą władzę.
Pamiętaj. Nigdy nie wiesz, kto siedzi po drugiej stronie