Siemanko.
Mam dwa problemy dotyczace Flashbacka i Mentora. Jesli chodzi o ta pierwsze gre to problem tkwi w tym, ze filmiki (intro itd) chodza mi po prostu za szybko, sama gra dziala w sumie normalnie, ale wlasnie te filmiki po prostu przelatuja jak burza. Probowalem zmieniac ustawienia w szybkosci emulacji procesora, ale nie pomoglo zbytnio.
Drugi problem dotyczacy Mentora to taki, ze gra normalnie chodzi, ale czasem pojawia sie czarny ekran i nic nie moge zrobic. Nie pojawia sie on jakos w okreslonych miejscach tylko tak po prostu nagle w roznych momentach gry i musze resetnac emulatora.
Posiadam WinUAE 8.25 Kicka 1.3
Ram - Chip - 2mb, Fast - 8mb, Slow - 1mb
Cpu- 6800 mam zaznaczone dokladna emulacje
Chipset - Full ECS
Flashback i Mentor
Moderator: GTW
-
Flashback i Mentor
Ostatnio zmieniony 2 maja 2004, o 16:41 przez mgR_Lobo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wirus
- Moderator
- Blod
- Administrator
Hmm.. właśnie rzuciłem okiem na TOSEC i okazało się, że są dwie wersje Mentora (na 4 i 5 dyskietkach). Dotychczas sądziłem że jesteśmy jednym z dwóch miejsc, gdzie można dostać tę grę :)
Ale w każdym razie planetemu i retro.makii mają starsze wersje TOSECa i raczej Mentora tam nie będzie. Będzie trzeba poszukać w innych źródłach.
Ale w każdym razie planetemu i retro.makii mają starsze wersje TOSECa i raczej Mentora tam nie będzie. Będzie trzeba poszukać w innych źródłach.
|||||||||||||||||>--- [90%]