Powiedz... powiedz czeeemu (czyli skąd ten nick?)
Moderator: GTW
- Bebokus pospolitus
Lud chce igrzysk i chleba hi hi.W sumie Blod mogly powiedziec nam a tak ukrywa sie niczym tajemniczy Don Pedro 

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Aliens
Nie przesadzajmy
Co do Bloda; uważam, że sam się kiedyś odważy i wypowie. Jeżeli Blodowi, chce się odpowiadać na różne głupie posty, to napewno by i na ten odpowiedział. Obawiam się, że Blod mógł uznać, że forumowicz różni się bardzo od administratora. Fakt jest taki, że wszyscy jesteśmy, ludzmi z krwi i kości. Mamy swój język i możemy przyswajać się do różnych tematów rozmów.
Człowiek nie jest istotą hmm... pozbawioną własnego rozumu. Jeżeli lud ( na podstawie Bebokusa) nie usłyszy wypowiedzi Bloda, to się nie obrazi.
Wiemy, że mogą być pewne fakty, które by zmniejszyły opinie dobre o Blodzie. Ale czy są takie fakty. Czy kogoś nick, może skrywać tajemnicę?
Tajemnicę, która jest jakaś mroczna ( nie kojarzyć ze Star Warsami
).
Najistotniejszym wyjściem byłoby opwiedzenie historii nicku Blod.
Pomyśl
Wszyscy będą myśleli, że jesteś nieśmiały
A wiadomo, że nie. Opowiedz nam historię, a my się wsłuchamy. Znowu by wszyscy się poczuli romantycznie 

Co do Bloda; uważam, że sam się kiedyś odważy i wypowie. Jeżeli Blodowi, chce się odpowiadać na różne głupie posty, to napewno by i na ten odpowiedział. Obawiam się, że Blod mógł uznać, że forumowicz różni się bardzo od administratora. Fakt jest taki, że wszyscy jesteśmy, ludzmi z krwi i kości. Mamy swój język i możemy przyswajać się do różnych tematów rozmów.
Człowiek nie jest istotą hmm... pozbawioną własnego rozumu. Jeżeli lud ( na podstawie Bebokusa) nie usłyszy wypowiedzi Bloda, to się nie obrazi.
Wiemy, że mogą być pewne fakty, które by zmniejszyły opinie dobre o Blodzie. Ale czy są takie fakty. Czy kogoś nick, może skrywać tajemnicę?
Tajemnicę, która jest jakaś mroczna ( nie kojarzyć ze Star Warsami

Najistotniejszym wyjściem byłoby opwiedzenie historii nicku Blod.
Pomyśl

- Aliens
Histroia moich avatarów:
1) Okładka płyty Pink Floyd
Nie miałem, na kompie nic innego co miałoby takie piksele. A chciałem mieć avatara
2) Dragon ball Z
Jestem fanem tej mangi. Nic dodać, nic ująć
3) Vegetta
Chciałem być w fan klubie Slesza, który chyba już stracił zainteresowanie
4) Piesek
Ten avatar ma aktualnie pewien debil, który będąc adminem, nadużywa władzy na swojej stronie
5) Dani Filth.
Jestem fanem tego zespołu mtalowego, jak i samego wokalisty.
6) Songo SSJ6
To samo co w punkcie 2.
Pozdrawiam
1) Okładka płyty Pink Floyd
Nie miałem, na kompie nic innego co miałoby takie piksele. A chciałem mieć avatara

2) Dragon ball Z
Jestem fanem tej mangi. Nic dodać, nic ująć

3) Vegetta
Chciałem być w fan klubie Slesza, który chyba już stracił zainteresowanie

4) Piesek
Ten avatar ma aktualnie pewien debil, który będąc adminem, nadużywa władzy na swojej stronie

5) Dani Filth.
Jestem fanem tego zespołu mtalowego, jak i samego wokalisty.
6) Songo SSJ6
To samo co w punkcie 2.
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 5 maja 2005, o 21:59 przez Aliens, łącznie zmieniany 1 raz.
- Slesz
Aliens pisze:Chciałem być w fan klubie Slesza

Historia moich avatarów (nie wiem czy dobrze je pamiętam)
1) Kazuya Mishima (Tekken 5)
2) chwilowa zmiana na moje zdjęcie z pubu z bro w ręku i z cheesem na gębofonie

3) Vegeta na czarnym tle zakrwawiony i napięty
4) Vegeta na niebieskim tle (obecny avatar)
5) chwilowa zmiana na kota w zielonej czapce

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Wirus
- Moderator
- Ackman
Ackman bo... Ackman i tyle. Nie ma wiele do pisania. Ulubiona manga, ulubiona postać, podobny wygląd, podobny charakter, inicjały w nicku (aCKman). I tyle. Jak ktoś nie wie kto to jest Akira Toriyama (Slesz - Ty powinieneś wiedziej od razu
) i co to manga to zapraszam do pana wszechwiedzącego googa. A jak ktoś nie chce wiedzieć to trudno, przymusu nie ma
pozostałe dwie osoby zapraszam tutaj

Człowiek, dopiero gdy gra
jest w pełni człowiekiem.
Fryderyk Schiller
Fryderyk Schiller
- Ackman
Ej, tylko nie "chłopczyku":

Może i jestem mały ale takie marne Sayajin'y nie robią na mnie wrażenia - a masz:

Rządzę!

Pochodzę w końcu z diabelskiej rodziny!
A teraz poznasz co znaczy prawdziwy terror - oto mój pies - prawdziwa bestia - koszmar, który owładnie wasze umysły i sprawi, że będziecie chcieli...

...go przygarnąć i przytulić? Zaraz.. coś tu się nie zgadza... Cerbuś , piesku co zrobiła z tobą ta bestia?

Może i jestem mały ale takie marne Sayajin'y nie robią na mnie wrażenia - a masz:

Rządzę!

Pochodzę w końcu z diabelskiej rodziny!

A teraz poznasz co znaczy prawdziwy terror - oto mój pies - prawdziwa bestia - koszmar, który owładnie wasze umysły i sprawi, że będziecie chcieli...

...go przygarnąć i przytulić? Zaraz.. coś tu się nie zgadza... Cerbuś , piesku co zrobiła z tobą ta bestia?

Fryderyk Schiller
Fryderyk Schiller
- Ackman
Że co?? Jaki Trunks? Czy ja jestem podobny do tej 'maupy' :

Hę
A tak poza tym nie lubie się powtarzać ale będe musiał. Jak sam przyznałeś Twoja moc przekracza ludzką fantazję. No właśnie, bo ja jestem stworem piekielnym i możesz sobie być wielką włochatą 'maupom" a ja i tak zabiorę Ci Twoją duszę - wystarczy, że sobie o tym pomyślę
MWHAAAHAHAHA
...uhhh... może nie dziś bo coś mnie głowa boli .... ale jutro MWHAAAHAA! jedna moja myśl sprawi, że Twoja dusza będzie moja
Drżyj!

Hę

A tak poza tym nie lubie się powtarzać ale będe musiał. Jak sam przyznałeś Twoja moc przekracza ludzką fantazję. No właśnie, bo ja jestem stworem piekielnym i możesz sobie być wielką włochatą 'maupom" a ja i tak zabiorę Ci Twoją duszę - wystarczy, że sobie o tym pomyślę

Fryderyk Schiller
Fryderyk Schiller
- Bebokus pospolitus
A ja mam caly czas Billego Idola bo nic innego niechce mi sie wrzucac 

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach