to jest poprawiony adres?
eh
co to za kropki?
znaczek "%" oznacza że tam jest odstęp - miało go nie być
podwójne rozszeżenie? (mp3.mp3)
z tego co napisaleś w innym topicu wnioskuje że jest bardzo bardzo początkujący ;p
eh
wiec masz tą swoją jakąś plyte audio (czyli taką normalną ktorą odsluchujesz sobie na swojej wieży marki Unitra czy tam cokolwiek)
jeżeli zrzucisz zawartość tej płyty bezpośrednio na kompa to nie otrzymasz plików .mp3
ba - jestem pewny na 80% że to co wrzucileś na kompa to ledwie skróty do piosenek na płycie CD - jakoś trudno mi uwierzyć w to że wrzuciłbyś plik z płyty audio na serwer interii (wszak te pliki są duże)
co musisz zrobić
a) zaopatrzyć się w program konwertujący/kompresujący zwykłe ścieżki dzwiękowe z płyty na mp3 (w innym topicu ktoś wspomniał o Easy CD-DA Extractor - też go używałem z powodzeniem a specem nie jestem - wiec jest łatwy w obsludze)
b) za pomocą programu skompresowac pliki z płyty i zachować je na swoim dysku - nadając im normalne lekkostrawne nazwy (czyli nie $@#.01$.ChrzrząszczBrzmiwTrzcinie.mp3.moje nuty.mp3 ----> tylko np tytuł piosenki bez odstępów i polskich znaków.mp3 ======> przykładowo kochamambrozego.mp3 a nie kochamambro
żego.mp3 i nie kocham ambrożego.mp3 - bez odstępu bez polskich liter bla bla bla)
c) wrzucić je na serwer
d) podać link na forum
eeeeeeeeh tyle
jak coś to dzwoń - 0700-00..