OFFTOPIC
Moderator: GTW
- Slesz
Co innego jest taką "próbę" komentować z zewnątrz, co innego czuć ją i przeżywać na własnej skórze. Mimo iż ta sytuacja mnie osobiście nie dotyczy, to i tak porusza i wręcz zmusza do refleksji nad odwiecznym tematem przemijania.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Aliens
Bolesci szczęścia i nienawieści. Nader właśnie ma tu władzę Bóg. Cóż mogą zrobić zwykli ludzie. Bezduszne serca i zranione uczucia, jakie znajdą ułaskawienie w rękach Boga ? Kto tu naprawdę odbiera Nam Życie.
Bóg.
Nie wiedzmy, Jego prawdziwej intencji w tym. Życie jest jak nić, która sie zrywa. Gdy się ucina, inni umierają. A my musimy na to patrzeć.
To jest życie.
Dodałem swojej specyficznej nutki poezyjnej.
Bóg.
Nie wiedzmy, Jego prawdziwej intencji w tym. Życie jest jak nić, która sie zrywa. Gdy się ucina, inni umierają. A my musimy na to patrzeć.
To jest życie.
Dodałem swojej specyficznej nutki poezyjnej.
- Bebokus pospolitus
Nie gadajmy lepiej o Bogu bo zaraz poleca same qur...syny tak jak bylo to w przypadku topicu o Papiezu.Pogadajmy lepiej na temat Klausa Barbie(nazistwski oficer)kochany maz.dobry tancerz i zolnierz 

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Shoonay
- Kontakt:
- Bebokus pospolitus
Heh
Scena jak wpadaja na spotkanie kombatantow wymiata 

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Shoonay
- Kontakt:
-
Takie historie pokazują, że w każdej chwili szlag może nas trafić i nawet się nie będziemy tego spodziewać. Dziwią mnie teksty o sensie życia i jego poszukiwaniu - w zasadzie życie nie ma sensu, jeśli sami mu go nie nadamy, bo człowiek sam w sobie nic nie znaczy dla świata. Jak ktoś powiedział, "najłatwiej zmarnować życie na poszukiwaniu jego sensu".
- Slesz
- Jedi
- Kontakt: