hilfe!!!!!!!!!

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
ARCZ

hilfe!!!!!!!!!

Post autor: ARCZ »

starałem sie...robiłem wszystko zgodnie z instrukcją....i NIC jak za którymś razem wyskakiwał mi komunikat ze mam za mało pamięci to teraz pokazuje mi się rączka z dyskietką - chodzi o gre 'superfrog'
drugie pytanie: do wspomnianego w instrukcji folderu mam przenieść plik KICK -ponoć zwany ROMem?
No nie wiem co mam robić przecież nie włoże dyskietki z grą do mojego PCtea :?
Awatar użytkownika
BadMojo

Re: hilfe!!!!!!!!!

Post autor: BadMojo »

ARCZ pisze:teraz pokazuje mi się rączka z dyskietką - chodzi o gre 'superfrog'
Do pierwszej EMULOWANEJ stacji 'włóż' pierwszą dyskietkę gry. Możesz to zrobić gdy już widzisz 'ekran z dyskietką' wciskając klawisz F12, i wchodząc na zakładkę floppies (pamiętaj że pierwsza stacja to df0).
ARCZ pisze:do wspomnianego w instrukcji folderu mam przenieść plik KICK -ponoć zwany ROMem?
Tak naprawdę nie jest ważne gdzie umieścisz kickstart. Ważne żebyś podał ścieżke do tego pliku w zakładce ROM.

ps. Co jest do ch... wacława z cytowaniem? Składnia dobra a tu takie krzaki wychodzą :evil:
Ostatnio zmieniony 19 maja 2005, o 23:52 przez BadMojo, łącznie zmieniany 1 raz.
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Slesz

Re: hilfe!!!!!!!!!

Post autor: Slesz »

BadMojo pisze:ps. Co jest do ch... wacława z cytowaniem? Składnia dobra a tu takie krzaki wychodzą :evil:
wpisałeś qoute przy zamknięciu zamiast quote - mi też się zdażało, jeśli to miałeś na myśli

Wracając do tematu - najlepiej jeszcze po podaniu ścieżki do romu zapisz config (Configuration --> save ) żeby nie musieć robić tego za każdym razem.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
ODPOWIEDZ