szukam gry"IN YOUR DREAMS" -klon another worlda i
Moderator: GTW
- NNWNW
szukam gry"IN YOUR DREAMS" -klon another worlda i
szukam gry "In your Dreams" polskiej firmy Union System.niewiem czy gra sie ukazała byc moze dotrwała tylko do wersji demo.otoż mam w rekach 28 numer Secret Service.dodawali do niego cover disk numer 5.(dyskietka-oczywiscie jej nie mam :\ ).na dyskietce znajdowaly sie informacjie o tej grze i informacjie o paru inncyh porjektach firmy union system.w sikrecie sa 2scenershoty z tej gry..wygladaj obiecujaco..klon another wolrda i flashbacka.chetnie bym w ta gre zagral.jesli ktos wie o tej grze cos prosze dac znac.jesli ktos ma cover disk 5 z SS 28 z ta gra prosze dac znac.w necie pusto nigdzie nic nie znalazłem.
-
@NNWNW
Miałem ta dyskietke (było tam grywalne demo Teenagenta) , na dysku znajowały się z obrazki z projektu "In your dreams" , nie było dema..Obrazki z tej gry były jeszcze na Cover Cd nr.1 Secret Service (oprócz tego inne projekty Metropolis i Union System)
Niestety mam obawy , czy ta gra kiedykolwiek była w wersji grywalnej.
a Bad Mojowi chodzi o grę
"Heart of Alien" kontynuacji Another World (aka Out of this World) i
rzeczywiscie była wydana tylko na Sega Genesis.
Miałem ta dyskietke (było tam grywalne demo Teenagenta) , na dysku znajowały się z obrazki z projektu "In your dreams" , nie było dema..Obrazki z tej gry były jeszcze na Cover Cd nr.1 Secret Service (oprócz tego inne projekty Metropolis i Union System)
Niestety mam obawy , czy ta gra kiedykolwiek była w wersji grywalnej.
a Bad Mojowi chodzi o grę
"Heart of Alien" kontynuacji Another World (aka Out of this World) i
rzeczywiscie była wydana tylko na Sega Genesis.
- NNWNW
no i wszytko jasne.szkoda in your dreams zapowiadal sie ciekawie..a ja lubie takie gry w stylu another world.heart of alien znam.przeszedlem cala na emu sega genesis gdyz kontynuacja Another World wsyzla tylko na sega mega drive.mimo wszytko 1 czesc byla lepsza.ostanio nawet Another world zostal zrobiony w wersji na gameboy advance.z oficjalnej strony kazdy moze zassac i nagrac sobie(tu minus trzeba miec nagrywarke kardzridzy czy cos w stym stylu)i grac na przenosnym GBA :]kultowa gra.dobry pomysł.w sumie nieraz zastanawialem sie czy łątwo jest zrobic taka grafike?wie ktos?zrobic nieoficjalna kontynuacje another world..inna historie niz ta w haert of alien...zna sie ktos na tym?wogule jest to realne??(pomijam prawa autorskie itp.choc moze zgodzili by sie?heh?)
-
@NNWNW
Gieka podobna do Flashbacka/ czy Another World jest OnEscapee (na Amisie 1200 , a ostanio wydana na PC
)
Jesli bawisz sie na emulatorze Game Boya Advance, możesz sprawdzić niestety nie dokończony projekt gry (tytuł roboczy ExpressGBA) autorstwa Andrzeja Czyza. tutaj załozenie grafiki podobne jak w Another World.
Sprawdz sobie
http://www.blindfold.republika.pl/
w dziale Projects potem _ExpressGBA
Pozdrawiam..
Gieka podobna do Flashbacka/ czy Another World jest OnEscapee (na Amisie 1200 , a ostanio wydana na PC

Jesli bawisz sie na emulatorze Game Boya Advance, możesz sprawdzić niestety nie dokończony projekt gry (tytuł roboczy ExpressGBA) autorstwa Andrzeja Czyza. tutaj załozenie grafiki podobne jak w Another World.
Sprawdz sobie
http://www.blindfold.republika.pl/
w dziale Projects potem _ExpressGBA
Pozdrawiam..
- NNWNW
ciekawe.niepowiem.spoko.sprawdzam wlasnie ten link.
o onescape wiem.za dlugo w tym siedze zeby o tym nie wiedziec :]
jeszce niemialem niestety przyjemnosci zagrac w onescape.nie moge znalez tego nigdzie do zassania w wersji na PC lub amige.demo na amige mam lecz nie sprawdzielm go.brak czasu i checi na demo :->
PS.lista gierek w stylu another worlda z grafa w 2D
future wars
another world
Heart of alien(another world 2)tylko sega mega drive
flashback
heart of darkness
bermuda syndrom
onescape
cyber force (polska gra)
....... pominołem cos?
o onescape wiem.za dlugo w tym siedze zeby o tym nie wiedziec :]
jeszce niemialem niestety przyjemnosci zagrac w onescape.nie moge znalez tego nigdzie do zassania w wersji na PC lub amige.demo na amige mam lecz nie sprawdzielm go.brak czasu i checi na demo :->
PS.lista gierek w stylu another worlda z grafa w 2D
future wars
another world
Heart of alien(another world 2)tylko sega mega drive
flashback
heart of darkness
bermuda syndrom
onescape
cyber force (polska gra)
....... pominołem cos?