eFunzine

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

nie Dzięki wielkie ;)
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Pozdroff ich od SEGA ;)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
BadMojo

No nie powiem jeśli chodzi o obsługę klienta to Matay rula...mogę w każdej chwili sprawdzić sprzęt i nie ma problemu z dostępnością. Na maile odpisują błyskawicznie ;) Mam nadzieję że się nie 'przejadę' po raz kolejny...

ofkoz pozdrowię :D
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
BadMojo

Matay wymiata...AMY jak to ją lubię nazywać, wygląda jak by przed chwilą została wyprodukowana.... :D kontakt świetny i jeszcze dało się potargować (mimo że osobiście nie odbierałem sprzętu :D :).

pozdrawiam Matay :D
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Gratuluje nowego sprzeta :mrgreen: Taaaakiego mam banana na gebie.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
martini

Post autor: martini »

Jak kogoś tak jak mnie rajcują gadżety to mają tego trochę na Funznie : kozackie są bokserki i skarpetki (ale ceny nie te :| ) z rozsądniejszych bajerów, które właśnie zamówiłem wygrzebałem przpinki z Boing Ballem i napisem Amiga oraz podkładki pod mychy (zobaczymy jak to będzie z dostępnością i terminem przesyłki...).

Dorzucę jeszcze swoje zdanie na temat Allegro - kupiłem tam duuużo sprzętu audio (np. wzmacniacz, odtwarzacze CD, gramofon, dziesiątki vinyli i CD, nawet kolumny - TONSIL rula - :wink: ) i nigdy się nie zawiodłem. A sprzedałem ze dwie Amigi, trochę bebechów i kupujący też byli happy. Moją receptą na bezstresowe zakupy byli sprzedawcy z samymi pozytywami i osobiście rekomenduję Allegro, podpisując się wszystkimi kończynami.(rany zabrzmiało jak reklama z TV Shopu...)
Only Amiga makes it possible :wink: happy owner of A500!
ODPOWIEDZ