Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
hejka! mam problemy z kodami otwierajacymi drzwi do studiów. Korzystam z wersji gry ściągniętej z waszej strony. niestety drzwi nie chca sie sie otwierac i po trzykrotnej próbie na chybił-trafił... Elvira wyrzuca mnie z gry! z góry dziekuję za pomoc. narka
Dzieki Elvirze! Ale może masz jakąś realną radę? - może można to jakoś obejść?? Ta gra jest rewelacyjna - grałem w nią jakieś 10 lat temu, ale wtedy nie miałem kłopotów z otwieraniem drzwi. Proszę o pomoc - dzięki
Witam.. mam podobny problem. Gram w Elvire, dopoki nie msuze wpisac kodow do studio ;/.. Ma ktos pomysl, skad sciagnac instrukcje, manuala albo sam spis kodow?
Rafallos pisze:Dajcie mi kody do wszystkich drzwi proszę!!!!
(((oprocz tego do bramy głównej....))))
niema stalych ustalonych kodow za kazdym razem trzeba podac inny kod ktory jest wybierany losowo na podstawie obrazkow ktore pewnie znajduja sie w manualu do gry. Swego czasu gdy gralem na amidze niemaialem z tym problemu. Ale gdy gralem z rok temu na emu pamietam ze przeszlem gre i kody (wpisywalem byle co) dzialalo, choc czasami nieprzyjmowal kodow, niemam pojecia czym to jest spowodowane.