Banany
Moderator: GTW
- Bebokus pospolitus
- Wirus
- Moderator
-
O co w ogóle chodzi? Nikt nie ukrywał, że od początku do końca VVirus to był żart, który w dodatku udzielał się tylko w kilku topicach, i na pewno nie próbował się pod nikogo podszywać (a w szczególności pod Wirusa), oraz nie ukrywał, że on i Wirus to dwie różne osoby. Rozumiem, że mógłby być syf w momencie, gdyby VVirus zaczął twierdzić że jest moderatorem i inne takie, gdyby zaczął kasztanić, ale czy od razu trzeba siać terror? Trochę luzu proponowałbym. VVirus udzielił się raptem kilka razy na forum.
-
Już żeby nie prowokować dyskusji, ale o tamtych wirusach pewnie mało kto nawet wiedział no i nawet się tamci nie udzielali. Zresztą chodzi mi tylko o to, w jaki sposób potraktowaliście ten jeden przypadek. A poza tym mogliście zwrócić uwagę na początku zabawy, która na pewno nie miała na celu obrażania nikogo.
- Aliens
- Bebokus pospolitus
Kurcze ja tez go nie znamWirus pisze:hmm, nie znam takiego użytkownikaBebokus pospolitus pisze:Az Blood napisal.

Wlasnie,byly jakies dwa nowe klony?
A moze zrobimy atak Sleszow,albo....Bolseekow lub Mistrzow(to byloby dopiero

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Slesz
A wyobraźcie sobie, że (teoretycznie) moderatorzy muszą to wszystko czytać i kontrolować. Może jednak kiedyś uda się tak zanudzić w jakimś temacie, że nie będą sprawdzać, a gdy tylko któryś ze żniwiarzy to wyniucha, od razu zapewne ... (nie, lepiej nie ujawniać co wtedy będzieakuhedr pisze:ostatnio wpadam tylko oblookać wybrane tematy na hp a reszte omijam bo az glowa mnie boli od "przepychu"![]()

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Bebokus pospolitus
Atalante pisze:NIE, TYLKO NIE MISTRZUNIO!! PLIIIIIZ!!

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach