Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Do Ash.Udało mi się z wersją sciągniętą z tej strony.Mam swoje archiwum gier Amigowych (Fairlight dmsy)ale Cannon nie chciał sie uruchomić.
Do tomekomxx-- nie wiem kim jesteś i w co wierzysz ale nie poddawaj w wątpliwość każdej wypowiedzi.
Na moim kompie Cannon wieszał sie po 23 misji a w nocy udało mi sie ukończyć grę.Nikt nie karze ci w to wierzyć GOŚCIU.
Pozdrawiam
Myślę, że tomekomxx miał prawo się zwrócić do Ciebie "gościu" z racji, że jesteś gościem i się nie podpisałeś, czyż nie czyż ?
Podaj config na którym udało Ci się przejść Cannon Fodder pobrany z tej strony.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Pamiętam, że miałem taką wersję, że przy uruchomieniu podczas intra pirackiego teamu pojawiała się informacja o tym, że na planzy z czarną dyskietką na migającym, niebieskim tle trzeba zmienić dyskietkę. Może tu leży problem?
Ash pisze:Tak, tyle że trzeba cały czas przy zmianach dyskietek jakieś dziwne manewry nimi wykonywać, więc trzeba być chyba bardzo zdeterminowanym , żeby tą wersję przejść do końca. A ta wersja jest chociażby na elbi.
Tego problemu nie ma w WinUAE Jak wciśniesz wszystkie trzy obrazy dyskietek do slotów.
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!