Eurosoccer pod WinUAE pomocy

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
VeloN

Eurosoccer pod WinUAE pomocy

Post autor: VeloN »

Witam :) mam problemy z grą eurosoccer gra sie restartuje jest czerwony napis i jakies cyfry i czerwona migająca ramka usunołem kiedyś ten problem ale przy zmianie dyskietki obraz mi wariuje a na Fellowie NIE :( Pomocy
Awatar użytkownika
martini

Post autor: martini »

Ta ramka to "Guru Meditation" :wink: a na jakiej konfiguracji odpalasz grę? Jeżeli używasz nowszych wersji WinUAE to w quickstarcie daj najzwyklejszą A500 bo to bardzo leciwa gra.
Only Amiga makes it possible :wink: happy owner of A500!
Awatar użytkownika
VeloN

Używam Kickstarta 1.3 Pełny Ecs typ processora: 68000 Ram 512 Slow 512 no i to wszystko :)
A500 Kick13 1MB Ram :)
Awatar użytkownika
martini

Post autor: martini »

Dziwne... a spróbuj OCS (bo to very old game) niby to co śmiga na OCS powinno na ECS ale spróbować zawsze można. Inna możliwość jest taka że masz zwalona wersje gry.
Only Amiga makes it possible :wink: happy owner of A500!
Awatar użytkownika
VeloN

Nie ta gra nie jest zwalona bo na Fellowie chodzi na UAE nie właśnie niewiem czemu? :cry: przecież UAE jest lepszy :D płynniej gry chodzą i grafika lepsza dużo opcji ;) a gra jest ściągnięta z www.planetemu.net a szkoda bo ta gierka bardzo mi się podoba grałem w nią na prawdziwej amidze nawet mam oryginalną tą gre :) a DISK2FDI zle robi drugi dysk a w 1 dysku jak odpale pokazuje mi się ten GŁUPI workbench :evil: to nic pozdrawiam i jak znajdziecie wyjście to piszcie najlepiej zassajcie sobie też i spróbujcie ją odpalić bo gra sie zaczyna ładnie wczytywać ale potem sie restartuje :(
A500 Kick13 1MB Ram :)
ODPOWIEDZ