OFFTOPIC
Moderator: GTW
- Arekis
- Bebokus pospolitus
Ktokolwiek widzial ktolwiek wie...a gdzue Butcher,Michajster i inni(bolseek i mistrzunio
)?

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Slesz
Ad zdjęcie Piotra
Wyjątkowo odważne posunięcie - umieszczanie własnego wizerunku na forum. Narażasz się tym samym na komentarze (które mogą być i krytyczne / prześmiewcze, ale takim to - jak byś zapewne słusznie stwierdził - ch w d
)
Oby wiecej takich odważnych ludzi na forum
(zachęcam do umieszczania swoich fotek
- ciekawe kto się odważy ; ja już kiedyś miałem przez jakiś czas swoją fotę jako avatara, ale widział chyba tylko jw_amigowiec
)
Wyjątkowo odważne posunięcie - umieszczanie własnego wizerunku na forum. Narażasz się tym samym na komentarze (które mogą być i krytyczne / prześmiewcze, ale takim to - jak byś zapewne słusznie stwierdził - ch w d

Oby wiecej takich odważnych ludzi na forum

(zachęcam do umieszczania swoich fotek

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Slesz
- Jedi
- Kontakt:
@Bebokus pospolitus - Butcher już nas nie odwiedzi, czasami gadam z nim na Tlenie i z tego co zrozumiałem to "obraził się" na moderatorów i wogóle całą ekipę, nie wiem czemu. A bolseek z tego co pamiętam to chyba dostał bana za to że chciał wymienić się na wibratora i nie tylko.
@Aliens - tylko mi nie mów że słuchasz tego "czerwonego wariata"
.
@Slesz - no masz rację, ja mam taki pomysł, żeby umieszczać w tym temacie swoje opinie i komentarze o innych topicach, a że z racji regulaminu nie mogą się znaleźć na swym "pierwotnym" miejscu, to mogą znajdować się tutaj
. Co Wy na to?
@Aliens - tylko mi nie mów że słuchasz tego "czerwonego wariata"

@Slesz - no masz rację, ja mam taki pomysł, żeby umieszczać w tym temacie swoje opinie i komentarze o innych topicach, a że z racji regulaminu nie mogą się znaleźć na swym "pierwotnym" miejscu, to mogą znajdować się tutaj

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon