Cannon Fodder - problem z przejsciem misji...
Moderator: GTW
-
Cannon Fodder - problem z przejsciem misji...
Nie potrafię przejść chyba 9 misji tam gdzie jedzie się jeepem i nie da się nic zrobić tylko zeskoczyć z dużej skarpy i się zabić. Proszę o pomoc!!! Mogę pokazać screena ale nie wiem jak go tu zamieścić 

- Slesz
Re: Cannon Fodder - problem z przejsciem misji...
Ad 1 - W tej misji o ile mnie pamięć nie myli trzeba było wziąć naprawdę duży rozpęd i ostro przygazować, żeby auto przeskoczyło. Ostatnio tą misję przechodziłem wieki temuIras89 pisze:Nie potrafię przejść chyba 9 misji tam gdzie jedzie się jeepem i nie da się nic zrobić tylko zeskoczyć z dużej skarpy i się zabić. Proszę o pomoc!!! Mogę pokazać screena ale nie wiem jak go tu zamieścić

Ad 2 - Jak zamieścić plik na forum ? Było dokładnie w temacie Hydepark --> 6 podstawowych pytań, ale z uwagi, że jest to obszerny topic to w skrócie wyjaśnię:
Znajdź stronę z możliwością darmowego postawienia strony www (ja korzystam z interii - 12mb wolnego za darmo). Zarejestruj się, wgraj plik obrazu jpeg na ich serwer. Dowiedz się jaki jest link do obrazka, który właśnie umieściłeś (prawy przycisk myszki--> właściwiości). Następnie pisząc cokolwiek na forum napisz [img]link[/img] , gdzie link to ów link do Twojego obrazka.
Przy chatkach znajdują się paczuszki z granatami. Należy je zbierać (uważaj, żeby ich nie zniszczyć, bo wybuchną), potem dwoma przyciskami naraz rzucasz granatami. Wszystkie chatki można rozwalić granatami. Uważaj na spadające dachy - mogą okazać się zabójczeAliens pisze:A ja z kolei mam problem z 3 misją Mr. Green Doszedłem do chatki, z której cały czas wrogowie wyłażą i nic po za tym, nie znalazłem. Co mam robić Laughing Question

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Slesz
Ja zwsze przechodziłem grę pojedynczym żołnieżem. Na początku misji odłączałem jednego i nim rzeźniłem. Reszta stała i się automatycznie broniła. W ten sposób przechodziłem do feralnej 19 misji bez strat.
Z tymi domkami sam musisz wyczuć odległość. Rzuć z daleka kilka granatów i zobacz jak daleko lecą i na jaką odległość i wzrokowo wymierz sobie zasięg. Można rzucać granaty z góry. Np. stoisz żołnierzem na brzegu skarpy i rzucasz granatem w stronę domku, który znajduje się na dole - mniejsze ryzyko zgonu
Z tymi domkami sam musisz wyczuć odległość. Rzuć z daleka kilka granatów i zobacz jak daleko lecą i na jaką odległość i wzrokowo wymierz sobie zasięg. Można rzucać granaty z góry. Np. stoisz żołnierzem na brzegu skarpy i rzucasz granatem w stronę domku, który znajduje się na dole - mniejsze ryzyko zgonu

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Bebokus pospolitus
Pograj lepiej w Rodland a Cannon Fodder zostaw dla twardzieliAliens pisze:Eeeee to nie mam co grać w to, bo ciągle będą mnie napieprzali i będe ginąłBeznadzieja...

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Aliens
Ależ wy jesteście :/ Dopiero na CCO mi pomogli. Ehh ale to już inna sprawa. Jak odłączyć żołnierza od reszty ??????
Pokażcie mi na obrazku http://img55.imageshack.us/my.php?image=cf2la.jpg
Choć mi mówiono jak na CCO to nadal niewiem
Cholera...
Pokażcie mi na obrazku http://img55.imageshack.us/my.php?image=cf2la.jpg
Choć mi mówiono jak na CCO to nadal niewiem

Cholera...