OFFTOPIC

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

No, już myślałem :P ;) . Ja słucham Kazika i Kultu, cenię Kazika za to że ma sensowne teksty i że nie śpiewa o byle czym jak większość dzisiejszych zespołów. No a jak wiadomo Kult to zepół Kazika. Poza tym słucham wszystkiego co nie jest hiphopem, rapem, disco polo i wszystkiego z tym powiązanego. Sam nie wiem dlaczego rozwinęłem ten temat :D .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Spoko, A teraz czekamy na więcej zdjęć Piotra :mrgreen:
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Aliens pisze:Bebokousie awansowałeś na kolejny level. Bravo :) :idea:

Ale juz zdegradowano mnie :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Co sądzicie o moich ikonkach na nasze forum? Są w topicu "boing ball wyznacznikiem :]". Przypominam iż ikony będę dawał w jednym miejscu i będą one przybywały w tymże jednym poście. Jak Blod nie zaakceptuje tych ikon to pójdą na moje forum :P .

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

I bałdzo dobrze, szkoda by było ich nie wykorzystać.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Ale nie martwcie się, jak ich nie wykorzystamy tutaj to będą no moim forum i możemy mieć dwa "podwórka". Moje forum jest już trochę "opuszczone", ale mam nadzieję że się rozkręci. Zamierzam też zrobić reaktywację strony i mojej gazety.

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Slesz

Jak to się właściwie stało, że tak się wciągnęliście w uczestnictwo i przegladanie tego forum ?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
martini

Post autor: martini »

Ano stało się :wink: Trafiłem tu rok temu, kilka dni po tym jak podłączyłem neo(cholerny brak alternatyw...) z początku po informacje dotyczące możliwości ściągnięcia tego i tamtego, a że na forum pisało wielu starych Amigowców ( i na dodatek pisali z sensem) to stronka zaczęła uzależniać. Wielką przewagą nad innymi forami amigowymi był klimat który tu panował - niestety po dłuższej (ok pół roku) absencji ze smutkiem muszę przyznać że wraz z napływem nowej "braci" klimacik uleciał... piję do tego że o Amidze pisze się coraz mniej, a prym wiodą inne tematy(kto jest na bieżąco to wie o czym piszę)... no nic tak czy siak - Amiga rulez! :wink:
Only Amiga makes it possible :wink: happy owner of A500!
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Slesz pisze:Jak to się właściwie stało, że tak się wciągnęliście w uczestnictwo i przegladanie tego forum ?
Żeś nie mógł, nic lepszego wymyśleć :? Ja się nie wciągnęłem w te forum, chrzanię je, z powodu demorializującej władzy wśród Redakcji :x
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Chetnie bym cos napisal o amidze ale co? :wink: Fakt ze nowa brac niszczy forum :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Slesz

Martini - opwowiedz może jak to było kiedyś na forum please.
(martini siada z fajką w wygodnym fotelu, nowa brać siada wokoło "po turecku" na dywanie i z zaciekawieniem słucha)

Ugh, mimo półrocznego stażu zaliczam się do nowej generacji i chętnie posłucham opowieści o "starych czasach".
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Czy zauważyliście,że już dawno Norbi nas nie odwiedza? Ciekawe co się stało. :?
S.E.G.A RULES Obrazek
Awatar użytkownika
martini

Post autor: martini »

@ Slesz - nie czuję się na tyle kompetentny. W roli staruszka z fajką :wink: widziałbym Wirusa, BadMojo, Norbiego, Atalante etc. A z drugiej strony - cieżko to ubrać w słowa - klimat to klimat. Po prostu dużo się pisało o Amidze i problemach z nią zwiazanych. W sposób przyjazny,humorystyczny i bez głupiego wywyższania się że "ja mam 4000 PPC nie używam pc bo to śmieć, zniszczę wszystkich piratów, a ty jesteś dziecko bo się bawisz pięćsetką"( w tym momencie każdy zorientowany wie komu jadę, pozdro dla PPA :twisted:). Wtedy chodziło o gry i przyjemność z ich obcowaniem na thebesciarskiej platformie.

@ !Gregor! - faktycznie...może wakacje :wink:
Only Amiga makes it possible :wink: happy owner of A500!
Awatar użytkownika
Slesz

Norbi przeca jest, na CCO się nawet cosik odezwał, na GG zmienia opisy. Tylko dlaczego na forum siedzi cicho. Czyżby knuł jakiś nowy plan pozbawienia wszystkich amigowców powiek, żeby mogli grać 24h na dobę ? A może inne złowieszcze plany knuje w zaciszu. Któż to wiedzieć może. No któż.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Wiecie co, dopiero teraz przeczytałem pierwszy post w tym topicu (bo wcześniej mi się nie chciało :D ) i trzeba przyznać, że Slesz nawet ładną historyjkę wymyślił ;) .

Kult - Komu bije dzwon
ODPOWIEDZ