OFFTOPIC
Moderator: GTW
-
Piotr Bober
- Zbanowany
- Kontakt:
- Slesz
Najlepsze piwo, jakie piłem to czeski Zlaty Bażant. Miód malyna po prostu. Nawet Kozel mi tak nie zasmakował.
Z polskich - zdziwicie się - Żywiec. Ich reklamy mi się strasznie nie podobają, ale do piwa przywykłem za przyczyną pewnego pubu w Sopocie i dobrze mi się kojarzy, może dlatego lubię to piwo
Z polskich - zdziwicie się - Żywiec. Ich reklamy mi się strasznie nie podobają, ale do piwa przywykłem za przyczyną pewnego pubu w Sopocie i dobrze mi się kojarzy, może dlatego lubię to piwo
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
Amos
- Kontakt:
-
Amos
- Kontakt:
- Bebokus pospolitus
-
Piotr Bober
- Zbanowany
- Kontakt:
Cholera ma ktoś dobry antywirus?? Bo mi ciągle tak jeden wirus zaśmieca forum instalowałem AVASTA ANTYVIRA i zawsze widze tego wirusa a wy też go widzicie?? Czy tylko ja mam wira bo ja go widze jako użytkownika i co najdziwniejsze ma AVATAR no dziwne a może blod jest hakerem.
Na wakacjach i zbanowaniu hura 
-
Amos
- Kontakt:
-
Piotr Bober
- Zbanowany
- Kontakt:
Nikt tu nie chce się kłócić
Ja tylko się pytam o antyvirusie pojebie jakbyś umiał czytać dobrze a nie składać sylabami to byś wiedział zresztą do ciebie nic nie mówiłem to nie wtrącaj się dla popisu zjebie.
I nie nazywaj mnie dzieciakiem stary dziadzie. Idź ze swoimi 15-letnimi dziwkami i alfonsami do pubu się uchlać.
A czy ja w ogóle mówiłem coś do ciebie?? To zacytuj ja pytałem sie o antyvirusaAsh pisze:Ja proponuje takie posty ignorować, może się w końcu zmęczy.
Na wakacjach i zbanowaniu hura 
-
Amos
- Kontakt:
-
Amos
- Kontakt: