Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Otuz mam taki maly problem z ta gra. Mianowicie gra odpala sie normalnie a problem polega na tym, ze kiedy prubuje postawic jakikolwiek budynek to pokazuje mi sie napis "Building construction fund running low !". Watpie w to ze mam za malo kasy zeby go zbudowac bo startuje z 40.000 kasy a budynek kosztuje ok 3.500. Nie wiem co robie zle ? Trzeba cos zrobic najpierw czy co ?
gdy jestes na ekranie z asteroidem klikasz PPM, pojawi sie menu, klikasz "i", potem w taka ikonke z kolorowymi wykresami i tam przydzielasz fundusze na budowe (budynki, pojazdy, nauka, i costam jeszcze). Dawno nie gralem wiec nie pamietam tego na 100% ale tak to dzialalo
W kazdej misji chodzi o to samo. Masz znalezc i rozwalic wszystkich obcych. A gravity nuliffer nie musisz wcale budowac, on jest Ci dawany niejako w prezencie. Stawiasz go wtedy, kiedy jakis inny asteroid znajdzie sie blisko Twojego i istnieje niebezpieczenstwo kolizji.