Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Hej mam dosyć dziwny problem z grą Desert Strike , otóż 2 pierwsze misje odpalają się bez klopotu, natomiast przy wczytywaniu misji trzeciej i czwartej wyskakuje mi komunikat ( taki gostek z dżojem w łapie ) ,iż nastąpił "fatal error " i należy re-botowac gre.
Gre ta opalam na emulatorze WinUAE 0.8.21r24, oraz w konfiguracji Kickstart 2.0 ( ecs20) , a jako ciekawostke dodam iz gra w podobny sposob dziala na kongiguracji ecs 13 wiec nie wiem czy to problem z gra czy ustawieniami emulatora :-/
Mam tez druga prosbe otóż chciałbym znać pełną konfiguracje powyższego emulatora dla Amigi 600, gdyz nie wiem czy poprawnie skonfigurowalem emulator na moim kompie.
nie chce juz zakladac nowego tematu wiec podepne sie pod ten
mam takie pytanie.. mianowicie chodzi mi o to czy w grze byl jakis ekran informujacy nas o stanie np benzyny ammu itd? bo z tego co pamietam, jeszcze za czasow kiedy gralem w ta gre ze bylo takie cos... mam nadz ze dosc jasno napisalem
Nie pamiętam konkretnie, ale poszukaj pod klawiszami funkcyjnymi (F1-F10). Któryś z nich przenosił do ekranu gdzie była poszukiwana przez Ciebie informacja.
mam jeszcze jedno pytanie...
ma ktos moze kod do misji drugie w ktorym nie ma litery "O"?
bo niestety nie dziala o w grze a ja mam tylko dwa kody tj. (moze sie komus przydadza) TQJJLOA i VQJOEKE
Enter "HARDCASE" to get unlimited weapons, but low armour.
LEVEL 2-"BQQQAEB" LEVEL 3-"KLJLTOE" LEVEL 4-"WEIVVJT"
THE END-"ONKKQKF"
Enter "BQQQAEZ" to give you 10 guys and when you run low on ammo press
'F10' or '0' to call up the map and press either again to go back to
the game and you will find all ammo is restocked.
[/url]
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.