OnEscape

Tu możesz pisać o grach, których nie możesz znaleźć (zanim napiszesz, przeczytaj regulamin działu)

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

amigowiec0 pisze:Wszystko kwestia ceny :)
O szczegóły prosze pisać na maila
To ja już wolę poczekać aż Wirusowi uda się to ściągnąć z edka :).
AXE Capoeira!
amigowiec0

Post autor: amigowiec0 »

No to czekaj sobie. Nikt ci nie każe kupować, zresztą czytając twoje posty w innym wątku popierasz piractwo w całej rozciągłości.

-== edit by Blod ==-
Usunąłem informację o płytach i cenie.
Ostrzeżenie: zamieszczanie gier w internecie to jedno, ale zarabianie na nich to co innego. Jeśli jeszcze raz dasz na forum tego typu ogłoszenia, to dostaniesz bana.

Informację tę umieściłem tutaj, coby wszyscy wiedzieli co sądzę o takich przypadkach.
Awatar użytkownika
BadMojo

Jeśli chodzi o popieranie piractwa, to chyba jednak niezbyt dokładnie czytałeś moje posty.
A jeśli chodzi o sprzedawane przez Ciebie gry - umieść anons w "kupię, sprzedam", bo ten wątek się do tego poprostu nie nadaje. Inna sprawa że przyzwyczaiłem się że forumowicze pomagają sobie nieodpłatnie... 8)
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Dział kupię sprzedam służy do kupowania lub sprzedawania amig lub podzespołów do amigi a nie jakiś płyt z adfami. A co do firmowek Sony to u mnie płyta sony kosztuje 1,50 :) Dla mnie nie ma znaczenia czy jest to płyta taka czy inna, jak ktoś umie dbać o płyty to nigdy mu sie nie zepsują i nie zarysują.
pozdrawiam :wink:

PS: dajcie sobie na wstrzymanie bo widzę tu początek nowego konfilktu. respekt
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
amigowiec0

BadMojo pisze:Jeśli chodzi o popieranie piractwa, to chyba jednak niezbyt dokładnie czytałeś moje posty.
Czytam dokładnie i widzę, że żal Ci byle stówy na, jak sam przyznałeś dobrego, Morrowinda.
BadMojo pisze:Inna sprawa że przyzwyczaiłem się że forumowicze pomagają sobie nieodpłatnie
"Life is brutal" i każdy grosz się liczy. Tam gdzie ktoś czegoś potrzebuje (np gry) zawsze znajdzie się ktoś, kto "za drobną opłatą" pomoże. :)
amigowiec0

Wirus pisze: Dla mnie nie ma znaczenia czy jest to płyta taka czy inna, jak ktoś umie dbać o płyty to nigdy mu sie nie zepsują
I tu sie mylisz. W `95 nagrałem kilka płyt na firmowych Philips`ach i noname`ach.
Oba rodzaje płyt leżały dokładnie w tych samych warunkach (w szafie, w plastikowych pudełkach, obok siebie).
Dziś z Philipsa nadal moge bez problemu wszystko odczyać a na noname część danych jest nie do odtworzenia.
Także firma się liczy.
Nie ma to znaczenia jak nagrywasz sobie filmy ale jeżeli są to naprawdę ważne dane radzę wydać trochę więcej na firmowe płytki.
Awatar użytkownika
BadMojo

amigowiec0 pisze:
BadMojo pisze:Jeśli chodzi o popieranie piractwa, to chyba jednak niezbyt dokładnie czytałeś moje posty.
Czytam dokładnie i widzę, że żal Ci byle stówy na, jak sam przyznałeś dobrego, Morrowinda.
A co TO ma do popierania bądź niepopierania piractwa :?:
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

ok, po wielu godzinach udało mi się ściągnąć onescape full wersion.

-== edit by Blod ==-
Niestesty okazało się, że Wirus złapał wirusa i piracka wersja gry zniszczyła mu wszystki dane, a system ledwo zipie. Na pewno żałuje tego co zrobił i więcej tak nie będzie. Już my się o to postaramy :>

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
amigafan

Propagowanie piractwa

Post autor: amigafan »

Oto propagowanie piractwa.

Może szanowny admin cos zrobi z tym postem czy już można oficjalnie ogłaszać, że ma się spiracone gry i kto chce niech bierze?
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

no tak sorka za ten post :oops: . Po prostu zauważyłem, że po podaniu przez Badmojo oficjalnie linka do gry i nikt tego nie ocenzurował myślałem, że nikt nie będzie miał nic przeciwko, bo jak ktos ma czas to sobie sam ściągnie. Ja tylko chciałem pomóc. Tez się tak zastanawiam, wkońcu temat był, że ktoś poszukuje tej gry, to raczej nikt nie mógłby mu pomóc bo gierka wyszła tylko na płycie i nawet jak ktoś ma oryginała to nie może go udostępniac. Można było od razu wprost napisać. A co do piractwa to ja się na ten temat nie wypowiadam, dla mnie to temat tabu i nawet jakbym nie wiem jak się wysilał ze swoimi argumentami to każdy i tak będzie robił po swojemu.
Jeszcze raz sorka i pozdro :wink:

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Jeszcze jedno, ma ktoś może opis do tej gry lub wie co trzeba zrobić na początku. Bo biegam tym gościem w prawo i w lewo i nie mam pojęcia co zrobić. Z góry thx
Pozdrawiam :wink:

Pinball Dreams - Rekordy
ODPOWIEDZ