Czy poleciłbyś mi kupno pegasosa ,a jak tak to w jakiej konfiguracji?
aha, czy peg obsłuży karty graf. pci i agp jednocześnie?
Weżcie też pod uwagę że jestem przeciętnym zjadaczem chleba i na forsie nie śpię.
Z góry dzikuję za odpowiedż
Pegasos
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
A jak nie chcesz czekać, spytaj się kogoś np. kogoś ze sklepu efunzine - info@efunzine.com
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Trrrrrr tra tram
Tu masz dużo opisane
Jak chcesz więcej - poszukaj => pokaż, że sam umiesz też sobie poradzić
Tu masz dużo opisane
Jak chcesz więcej - poszukaj => pokaż, że sam umiesz też sobie poradzić
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
searching................................................................................Jak chcesz więcej - poszukaj => pokaż, że sam umiesz też sobie poradzić
.......................................................................................................
.......................................................................................................
found Information.....................................................................................
Ok
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
Re: Pegasos
Co zamierzasz na tym Pegasosie robic? Wtedy latwiej bedzie odpowiedziec na Twoje pytaniaKubal pisze:Czy poleciłbyś mi kupno pegasosa ,a jak tak to w jakiej konfiguracji?
aha, czy peg obsłuży karty graf. pci i agp jednocześnie?
Weżcie też pod uwagę że jestem przeciętnym zjadaczem chleba i na forsie nie śpię.
Z góry dzikuję za odpowiedż