Extra Gra - poszukiwana GIEŁDA
Moderator: GTW
-
Extra Gra - poszukiwana GIEŁDA
Witam. Poszukuje takiej oto perełki:
Gra sie nazywała "Giełda Światowa" i była po polsku.Ale nie chodzi mi o jakies kopalniane Socket Markety czy jakieś tam dziadowstwo tylko o gre ktora byla kolorowa,kupowalo sie towary z calego swiata,placilo sie za transport(kolej,samolot itp),ubezpieczalo sie towar.Gra byla poprostu swietna tylko problem byl w tym ze juz przy ok.60% dominacji rynku na zwyklej Amidze 600 komputer myslal i obliczal tak dlugo ze niegalo juz sie grac.Mysle ze teraz to nie stanowi problemu o ile znajdzie sie gra.
Pozdrawiam
Gra sie nazywała "Giełda Światowa" i była po polsku.Ale nie chodzi mi o jakies kopalniane Socket Markety czy jakieś tam dziadowstwo tylko o gre ktora byla kolorowa,kupowalo sie towary z calego swiata,placilo sie za transport(kolej,samolot itp),ubezpieczalo sie towar.Gra byla poprostu swietna tylko problem byl w tym ze juz przy ok.60% dominacji rynku na zwyklej Amidze 600 komputer myslal i obliczal tak dlugo ze niegalo juz sie grac.Mysle ze teraz to nie stanowi problemu o ile znajdzie sie gra.
Pozdrawiam
- !Gregor!
Tą grę można jeszcze kupić w Krakowie. Więcej informacji znajdziesz na tej stronie.
http://www.ceti.pl/~tss/amiga/amiga.htm
S.E.G.A RULES 

- Wirus
- Moderator
-
no dobra... mam jeszcze stare amigowe dyskietki...
mam dwie stacje dyskietek, podłączone, obie działają...
sciągnąłem sobie disk2fdi...
ale kiedy go uruchamiam na PC, to wyświetla mi się ekran dosowski, z informacją, że po wpisaniu /? mogę otrzymać pomoc, ale w tym momencie zużycie procka mam na 100%, w programie nic się nie wyświetla, a próby wpisania jakiegokolwiek polecenia nic nie dają, bo program poprostu stanął w miejscu...
mam winXP proc:1ghz 256ram...
mam dwie stacje dyskietek, podłączone, obie działają...
sciągnąłem sobie disk2fdi...
ale kiedy go uruchamiam na PC, to wyświetla mi się ekran dosowski, z informacją, że po wpisaniu /? mogę otrzymać pomoc, ale w tym momencie zużycie procka mam na 100%, w programie nic się nie wyświetla, a próby wpisania jakiegokolwiek polecenia nic nie dają, bo program poprostu stanął w miejscu...
mam winXP proc:1ghz 256ram...
- Blod
- Administrator
-
Tej strony już nie ma...!Gregor! pisze:Tą grę można jeszcze kupić w Krakowie. Więcej informacji znajdziesz na tej stronie.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Poczekaj, aż dostanę Catweasela - mam tą "giełdę" - fajna gra 

www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Ludziska już mnie proszą o umieszczenie tej gry, a Catweasela jeszcze nie ma 

www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.