Cannon Fodder - problem z przejsciem misji...

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Mam problem z misją 5, zadanie 2.
Misja śnieżna.
Wraz z 3 marines idę w lewo w stronę domku. Zabijam gościa z rakietami i rozwalam dom. Schodzę na dół. Zabijam dwóch gości, kieruję się w prawo, unikając jakich kolwiek starć. Dochodzę do małego lasku i 2 domków. Zabijam gościa, rozwalam dom, drugiego nie trzeba, bo jest zniszczony. Biorę 12 rakiet lezących tam swobodnie i kieruję się na lewo, gdzie jest dupek z rakietami. Rozwalam kniota i w tej chwili oddzielam oddział na osobne jednostki. Wybieram jednego , resztę żołnierzy zostawiam. Idę jak Rambo kurde, rozwalam plabsów i 2 gości z rakietami.
Idę cały czas do przodu, dochodzę, do wzniesień. Jedeń gość z rakietami na górze sam się zabija, drugiego sam załatwiam z dołu. Jest OK. Idę na dół, gdzie jest jeszcze jedna wysepka z domkiem i od cholery żołdaków i 2 gdzieś ustawionych debili z rakietami. Trudno powiedzieć, żebym w tej chwili kierwał tym jednym i tym samym żołnierzem, najczęściej to już drugi. Kurde walę w gości, chce zabić tego gnojka z rakietami z zniszczyć dom ostatni. Niestety albo jakiś żołnierz mnie załatwia bronią, najczęściej granatem, lub gnojek napieprza na mnie 3 na raz rakiety i ginę. Nie doszedłem więcej tej misji, niż opisałem, chociaż naprawdę blisko jestem.

Macie dla mnie jakąś radę ? Bo ja dostanę świrusa i się zabiję. Jak przeszliście ta misję ? Proszę o jakąś radę :|

----------------------------------------------------------------------------------

Fuks tyle powiem, teraz się napierdalam w 3 zadaniu 5 misji i powiem, że gdybym nie marnował granatów i rakiet, miałbym 5 misję za sobą :mrgreen: Nawet wozu nie używałem bo wybuchł :P
Pigmej

Re: Cannon Fodder - problem z przejsciem misji...

Post autor: Pigmej »

Iras89 pisze:Nie potrafię przejść chyba 9 misji tam gdzie jedzie się jeepem i nie da się nic zrobić tylko zeskoczyć z dużej skarpy i się zabić. Proszę o pomoc!!! Mogę pokazać screena ale nie wiem jak go tu zamieścić :?
Jeppem musisz zeskoczyć do wody tak, żeby nie rozpił się o brzeg. W Wodzie klikasz na wyjście z tonącego jeppa i SZYBKO uciekasz na brzeg, zanim jeep wybuchnie
Awatar użytkownika
synworet
Kontakt:

Post autor: synworet »

LUDZIE!!!! w 9 misji nigdzie nie trzeba skakać jeepem. Pomylilo sie wam z 8 misją zwaną "JEEP JUMP". w 9 trzeba umiejętnie wybijać jeden po drugim wojakow z bazookami (tam pojawiają się też działa bodajże druga faza). A jaki problem z 5 misją! Boże! Cannon Fodder...jedynke i dwójke przeszedłem milion razy i nie miałem problemów a tu tyle zgrzytów. Chyba napisze poradnik jak przejść każdą misje...ale bym zarobił:) walcie do mnie jak chcecie coś przejść w CF [email protected]. Bo na tym forum to się gubie:)
Awatar użytkownika
ZB

Post autor: ZB »

synworet pisze:LUDZIE!!!! w 9 misji nigdzie nie trzeba skakać jeepem. Pomylilo sie wam z 8 misją zwaną "JEEP JUMP". w 9 trzeba umiejętnie wybijać jeden po drugim wojakow z bazookami (tam pojawiają się też działa bodajże druga faza). A jaki problem z 5 misją! Boże! Cannon Fodder...jedynke i dwójke przeszedłem milion razy i nie miałem problemów a tu tyle zgrzytów. Chyba napisze poradnik jak przejść każdą misje...ale bym zarobił:) walcie do mnie jak chcecie coś przejść w CF [email protected]. Bo na tym forum to się gubie:)
sluchaj stary mistrzu nikt niejest doskonaly wiec musisz im wybaczyc, sam kiedys pamietam na amisi 10 lat temu miale problemy z 19 misja i myslalem ze to gra jest zwalona a wystarczylo tylko mozgownica ruszyc.
Gość

Post autor: Gość »

Hej, mam problem. Otoz: jestem na 18 misji, faza 5. Mam tam pozabijac wszystkich i zniszczyc wszystko:) mam do dyspozycji jeepa i 6 zolnierzykow i musze zniszczyc 2 czolgi kilka tych bunkrow w scianie i od cholery zolnierzy i kurde za cholere nie iwem jak to zrobic. probowalem juz roznych patentow i zaden nie dziala:(wykombinowalem, ze moze gdzies tam za tymi drzwiami jest jakis czolg albo co, ale nie moge sie tak przedostac dalej, bo albo mnie czolg zdejmuje, albo gdy rozbrajam drzwi i te barierki jakby to mnie zolnierze wroga rozwalaja:( pomoze mi ktos??
Gość

Post autor: Gość »

dobra juz nie aktualne, teraz sie problem z 19 misja zaczal:)
ODPOWIEDZ