Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
BadMojo pisze:Może to był jakiś primaaprilisowy numer ?
Kubal pisze:Albo poprostu żart autora tekstu
Na to samo wychodzi - był tam też konkurs o portalu (tło podczas grania pokazuje portal i faktycznie taki widzę ) - jak wejść do niego (kombinacja ciosów).
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
ja wiem jak tam wejść. czasami jak zasadzisz podbrudka to gadają super excelent itp. a czasam,i sie taki gościul wysuwa na prawej. w misji z portalem gdy pojawi sie ten knypek musisz kliknąć "kucnięcie" i klawisz start tej postaci która ma przejść. wtedy będzie walka ze SMOKE'iem wygląda on jak sub-zero czy skorpion tylko że charakteryzuje się szarym kolorem. bardzo trudny jest. używa liny skorpiona i często kopie. mi sie nigdy nie udało go pokonać ale wpadłem niedawno na pomyśł że można MILENĄ (ta różowa babka) użyć takiego ciosu że znika i wylatuje z góry z kopniakiem powodzenia
sposób ciągłych odskoków i kopniaków chyba na niego działał. Wiem, że nie działał chyba tylko na Shang Tsunga (ze względu na potrójnego projestile'a), Kintaro (ze względu na wyskok) i na Noob Saibota (za szybki był).
Wpisz ZEDWEB na głównej planszy. Każdą literkę wolno, długo i wyraźnie. Powinno pojawić sie dodatkowe menu.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Te z SS, które zamieściłeś są niepełne i nie zawsze właściwe (choć kierując się tymi wskazówkami też można je wykonać). Najlepsza lista ciosów ukazała się - moim zdaniem - w Gamblerze.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
heh....w najnowszych tekkenach itp .nie ma takich secretsów .....a ciosy są wypisane więc pochwalić się nie mozna ,że sie np.potrójny projectile shang tsunga odkryło ...
@---> Anthrox -> masz jakies inne skany z gazetek ?