Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
na wszystkie postacie poza kintaro i shao kahnem jest sposob...
odkskakuj do tylu a przeciwnik bedzie skakal w twoja strone , gdy bedziesz przy scianie to wcisnij fire wtedy on skoczy i go kopniesz, gdy upadnie poczekaj troche i jak bedzie wstaawac szybko odskocz znnowu w tyl , on skoczy znow na ciebie i znow wcisnij fire.To dziala na kazdego ale poziom trudnosci musi byc dosc wysoki , najlepiej very hard.
ja sam pisze:sposób ciągłych odskoków i kopniaków chyba na niego działał. Wiem, że nie działał chyba tylko na Shang Tsunga (ze względu na potrójnego projestile'a), Kintaro (ze względu na wyskok) i na Noob Saibota (za szybki był).
O to mi właśnie chodziło. Zgadza się, na Shao też nie działa. Ale pamiętam, że Shang Tsunga też można nie pokonać, bywało, że z Raidenem były problemy (ze względu naten jego wyskok w przód typu torpeda,ale komp nie używa go tak często), no i jedna z bonusowych postaci była za szybka na to, tylko nie pamiętam czy był to Noob Saibot czy Smoke.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Anthrox pisze:Czyli nie należy wierzyć prasie (...)dzięki czemu możemy sprawdzić, co też dziewczyny mają pod ubraniem
A tu rozczarowanie
Ja tam nie interesowałbym się za bardzo ich rozbieraniem. Jak zobaczyłem, jak Milena wygląda bez maski to od razu przeszła mi chęć na zobaczenie reszty
Ostatnio zmieniony 25 paź 2005, o 11:03 przez Ash, łącznie zmieniany 1 raz.
Ash pisze:Ja tam nie interesowałbym się za bardzo ich rozbieraniem. Jak zobaczyłem, jak Milena wygląda bez maski to od razu przeszła mi chęć na zobaczenie reszty