Gry na SEGA`dze
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Gry na SEGA`dze
Może mi ktoś przedstawić listę gier, które są na tej stronie, ale nie ma ich np. na planetemu ?
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
A co z polska wersja Partician (czy coś)
A co z wersją Xmas Cannona Foddera ?
A co z wersją Xmas Cannona Foddera ?
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Bo nie chcę pominąć jakieś gry.
- Jedi
- Kontakt:
- Kolaborant
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
A ty po co na siłę wymyślasz posty ?
Po prostu chciałbym wiedziec, a co - nie wolno mi ? Myślałem, że Wy wiecie i nie bede musial zmudnie przekopywac stron
Po prostu chciałbym wiedziec, a co - nie wolno mi ? Myślałem, że Wy wiecie i nie bede musial zmudnie przekopywac stron
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Witamy w klubie @Aliens
A teraz zauważyłem, że stronka http://www.emumaniak.zel.pl zarabia na SEDZE - każą wykupywać abonament, a potem robią przekierowania - np. spróbowałem ściągnąć Super Street Fighter 2 Turbo, patrzę, a tu z SEGI ściąga (po za tym - od razu się domyśliłem, bo SEGA ma specyficzny transfer
)
A teraz zauważyłem, że stronka http://www.emumaniak.zel.pl zarabia na SEDZE - każą wykupywać abonament, a potem robią przekierowania - np. spróbowałem ściągnąć Super Street Fighter 2 Turbo, patrzę, a tu z SEGI ściąga (po za tym - od razu się domyśliłem, bo SEGA ma specyficzny transfer

- Jedi
- Kontakt:
Aliens ma rację, jakby nie patrzeć to to wszystkie te topici są dla nabicia rangi, no sorry Anthrox, ale taka jest prawda. Nie rozumiem dwóch rzeczy - dlaczego w tym dziale i po co Ci informacja jakie gry są u nas, których nie ma na Planet Emulation. Poza tym jakbyś nie zauważył Aliens napisał ten post raczej ironicznie. Daj mi jakiś sensowny powód po cholerę Ci ta informacja
. Peace.

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Jedi
- Kontakt:
Ale on się pyta wręcz na odwrót - nie jakich gier nie ma na Sedze, ale nie ma na Planetemu, tylko jakie gry są na sedze a nie ma na Planetemu. Tak jakby chciał zaproponować Planetemu żeby wrzuciło nasze gry
.

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
No dobra, powiem już - robię składankę gier Amigowych, ale nie chciałem kopać - bo to dużo czasu mi by zajęło - a wiadomo, że transfer na SEGA nie jest najlepszy - i jak bym ściągnął coś z SEGI, a to jest na emu - wkurzyłbym się - bo nie chcę niepotrzebnie tracić prądu, a jakbym wiedział, jakie są tu gry - miałbym ułatwione zadanie.
Chciałbym za swoje lenistwo złożyć samokrytykę
Chciałbym za swoje lenistwo złożyć samokrytykę

Ostatnio zmieniony 28 paź 2005, o 09:00 przez Anthrox, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aliens