Czy chcecie...
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
13 to pechowa liczba - widac dlatego wyleciał 

www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- Slesz
Arekis - w takim tempie za rok również możesz się go dorobić. Oby tak się nie stało. Wystarczy zrozumieć różnicę między offtopic'iem a spamem. Inteligentnym żartem, a bełkotem. To trudne, ale spróbować warto. A nie się fochować i być wiecznie u progu odejścia z forum, jak Piotr. To do niczego nie prowadzi, bo prowokowanie a wręcz wymuszanie zdań typu "Zostań !" może się kiedyś odbić czkawką, gdy okaże się że inni zawiodą i będą mieli gdzieś Twoje odejście lub pozostanie (tyczy się to zjawisko nie tylko forum), a niekoniecznie muszą być wrogo nastawieni.
Wystwianie na próbę nie prowadzi do niczego. Sam jednak wiesz co jest nie tak, więc dlaczego robić na przekór.
Mam nadzieje, że chociaż po części zrozumiałeś intencje tego co napisałem, bo ja po ponownym przeczyaniu miałem z tym drobne problemy, ale jakoś nie chce mi się tego tekstu przeredagowywać (jest takie słowo?
)
W skrócie: zostań, ale się opanuj. Nie chcielibyśmy aby Twoje odejście było potem przymusowe, a wierz mi - GTW patrzy.
Wystwianie na próbę nie prowadzi do niczego. Sam jednak wiesz co jest nie tak, więc dlaczego robić na przekór.
Mam nadzieje, że chociaż po części zrozumiałeś intencje tego co napisałem, bo ja po ponownym przeczyaniu miałem z tym drobne problemy, ale jakoś nie chce mi się tego tekstu przeredagowywać (jest takie słowo?

W skrócie: zostań, ale się opanuj. Nie chcielibyśmy aby Twoje odejście było potem przymusowe, a wierz mi - GTW patrzy.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Arekis