Proszę o info, gdyby ktoś miał namiery na tą grę w wydaniu na Amigę koniecznie (ADF)
Z góry dziękuję
[szukam]Giery LK Avalona-Skaut kwatermaster...
Moderator: GTW
- gryman
- Kontakt:
- BadMojo
- gryman
- Kontakt:
Dziekuję bardzo znalazłem jeszcze tylko Teenagent, bo tego nigdzie nie moge znaleźćBadMojo pisze:Szukaj na http://www.emumania.pl/ pod literą "k" (kwatermaster).

PZDR4ALL 

- Wirus
- Moderator
no więc przydałoby się przeczytać regulaminniestety nie czytając wcześniej regulaminu gryman wziął klawiaturke, wszedł na forum emulacja.net i przy wielkim oporze ciężkich klawiszy z wielkim trudem pisze:jeszcze tylko Teenagent, bo tego nigdzie nie moge znaleźć

- gryman
- Kontakt:
O przepraszam bardzo sądzę, jednak, że regulaminu nie złamałem ODPOWIEDZIAŁEM KOLEDZE podziekowaniem za linka a że mimochodem wspomniałem o teenagencie wcale nie znaczy, że złamałem regulamin nie stworzyłem NOWEGO TEMATU, co zdaje się jest w punkcie regulaminu Tworzenie Nowego tematu odpowiadając czytaj dziękując Koledze za sprawnego linka i dopisując tego nieszczęsnego Agenta nie złamałem regulaminuWirus pisze:no więc przydałoby się przeczytać regulaminniestety nie czytając wcześniej regulaminu gryman wziął klawiaturke, wszedł na forum emulacja.net i przy wielkim oporze ciężkich klawiszy z wielkim trudem pisze:jeszcze tylko Teenagent, bo tego nigdzie nie moge znaleźć
PZDR4ALL 

- Wirus
- Moderator
- gryman
- Kontakt:
Wszystko pieknie i ładnie, ale ten skaut z tego linka jest chyba jakiś felerny 
Nie można gry ukończyć, bo wielu przedmiotów nie można podnieść Np głowy w sklepie i gry i przestawić krzyża w kościele i nie ma wielu innych przedmiotów do podniesienia a które są niezbędne od ukończenia gry
Jakaś źle zripowana dyskietka albo cuś podobnego
Szkoda a tak isę napaliłem, że sobie pogram

Nie można gry ukończyć, bo wielu przedmiotów nie można podnieść Np głowy w sklepie i gry i przestawić krzyża w kościele i nie ma wielu innych przedmiotów do podniesienia a które są niezbędne od ukończenia gry

Jakaś źle zripowana dyskietka albo cuś podobnego

Szkoda a tak isę napaliłem, że sobie pogram

PZDR4ALL