Max Payne v. 1.0 PL - błąd przy ładowniu
Moderator: GTW
- Jedi
- Kontakt:
Max Payne v. 1.0 PL - błąd przy ładowniu
Otóż ściągnęłem sobie tą grę i na początku jak ją już zainstalowałem działało dobrze, lecz jak już chciałem zagrać w nową grę, a nie w trening to mniej więcej w połowie ładowania automatycznie wróciło mi do windowsa. Tak więc postanowiłem scrackować grę. Zrobiłem to lecz efekt jest ten sam. Dlaczego tak się dzieje? Czyżby to była wina kompa? Jak naprawić ten błąd?
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Blod
- Administrator
Re: Max Payne v. 1.0 PL - błąd przy ładowniu
Mogę spytać skąd?Jedi pisze:Otóż ściągnęłem sobie tą grę
|||||||||||||||||>--- [90%]
-
BLod chyba zinteresowany jest ...Blod pisze:Mogę spytać skąd?Jedi pisze:Otóż ściągnęłem sobie tą grę

-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Czyżby @Blod pracował w służbach tępiących "piractfo" ?
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- Jedi
- Kontakt:
Oczywiście, ściągnęłem tą grę z sieci P2P przy pomocy eMule'a.Blod pisze:Mogę spytać skąd?Jedi pisze:Otóż ściągnęłem sobie tą grę
Jeśli Blod tępi piractwo to ja go popieram, ale czasami jest tak, że się nie ma kasy na jakąś grę a bardzo chciało by się w nią zagrać, wtedy jeśli nie chce się czekać na "dostawę floty" to się ściąga (ja swoją kasę wydałem na cyfrówkę, okulary na rower, książkę o PHP i MySQL). Ale jednego nigdy nie zrobię - nie kupiłbym nigdy pirata - nigdy nie kupiłem pirata i nie mam zamiaru tego zmieniać, bo kupując piraty daje się kasę ludziom, którzy nie umieją legalnie zarobić pieniędzy i zarabiają nielegalnie, w większości wypadków jest to wyłącznie ich wina (olewali sobie szkołę albo nie chcą się "bawić" w legalny biznes i "idą na łatwiznę") i dlatego nie dałbym im złamanego grosza, chociażby nie wiem co by mi wciskali nie dałbym im nic.
P.S.
Próbowałem, ale jak ściągnęłem patch v. 1.05 to jak klinęłem na ikonkę Max Payne'a to mi się pokazywało, że ładuje się Age of Empires 2 :] .phl22 pisze:I dobrze by było zrobić update do 1.05
P.S. 2
Pozwolę sobie skorzystać z możliwości robienia offtopów w Hydeparku i spytam się kiedy Blodzie wpakowałbyś moje ikonki

P.S. 3
Nie sugerujcie się powyższym "pe esem" i proszę pisać na temat podany w temacie

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- martini
Miałem Jedi ten sam problem... i nigdy nie udało mi się go rozwiązać. A jaką masz k. graficzną? Bo u mnie sytuacja wyglądała tak: wziąłem grę od kumpla u którego na gforce xxx śmigała bez problemu, u drugiego kumpla (też gforce xxx) też... a u mnie na radeonie...d%*a i to dokładnie IDENTYCZNE symptomy.
P.S.
Jeżeli uda Ci się rozwiązać ten problem to napisz, z chęcią skorzystam.
P.S.
Jeżeli uda Ci się rozwiązać ten problem to napisz, z chęcią skorzystam.
Only Amiga makes it possible
happy owner of A500!

- Blod
- Administrator
Ściągając gry z P2P?Jedi pisze:Oczywiście, ściągnęłem tą grę z sieci P2P przy pomocy eMule'a.
Jeśli Blod tępi piractwo to ja go popieram (...)
Strona i forum wisi w stanie niezmienionym i nie wiem kiedy się to zmieni.Jedi pisze: P.S. 2
Pozwolę sobie skorzystać z możliwości robienia offtopów w Hydeparku i spytam się kiedy Blodzie wpakowałbyś moje ikonki. Chętnie mogę pomóc w jakiś sposób
.
A problemy z grami pomoże rozwiązać dystrybutor/wydawca - poszukaj na ich stronach.
|||||||||||||||||>--- [90%]