hehe
Moderator: GTW
- Slesz
Sprzedawać zażółkniętą Amigę jako specjalny model - złotą Amigę ; to dopiero umiejętność stworzenia wymyślnej reklamyDziwna "złota" Amiga 500, układ klawiatury angielski qwerty. Piszę dziwna, bo nie widziałem jeszcze amigi w takim kolorze. Jej obudowa jest albo aż tak bardzo zażółknięta, że aż złota - bardzo intensywnie żółta, albo to zamierzony efekt. Trudno powiedzieć. Amiga uruchamia się, ale nic więcej nie sprawdzałem. Niestety brakuje dwóch klapek od spodu - zakrywającej gniazdo rozszerzenia pamięci i z boku - szynę. Sprzęt wymaga dokładnego wyczyszczenia.
Sprzedaję sam komputer jak widać na zdjęciu. Zdjęcie nie oddaje w pełni intensywności barwy amigi, trochę zafałszowuje.
Na wierzchu obudowy jak i na spodzie są nalepki w kolorze "złotym". Być może więc, że barwa amigi ma jakiś związek z firmą srzedającą je - naprawdę nie wiem.
Nie wiem czy to ważne, ale obie diody: od zasilania i od stacji dyskietek są czerwone.

A może ktoś po prostu poprzedni właściciel po prostu sobie ją tak pomalował i wymienił diody. Żółty z czerwonym - to musi dawać po gałach.
Tylko nie wiem, co ma do tego Amos

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Arekis
- Bebokus pospolitus
He he dobre jaja,niektorzy to maja gust.Swoja drogo 11 zeta za amige...zle sie prowadzi nasza przyjaciolka.Ja za swoja z monitorkiem we wczesnych latach 90 dalem( a raczej rtodzice dali
)1200 zl.

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

-
- Kontakt: