Większość blokuje się właśnie w korytarzu (The Corridor). Trzeba po prostu naparzać szybko we włącznik światła, aż ten się przepali. Dalej już każdy powinien sobie sam poradzić. Końcowy motyw przypomina mi ten słynny straszny pokój w którym trzeba włączyć głośnik i szukać szczegółów.
Jest taki dom.... ;)
Moderator: GTW
- Nosferatu
UWAGA! Ten tekst zawiera SPOILERY:
Większość blokuje się właśnie w korytarzu (The Corridor). Trzeba po prostu naparzać szybko we włącznik światła, aż ten się przepali. Dalej już każdy powinien sobie sam poradzić. Końcowy motyw przypomina mi ten słynny straszny pokój w którym trzeba włączyć głośnik i szukać szczegółów.
Zdaje się, że nawet krzyk jest ten sam.
THE BEST IS YET TO COME
- Arekis
- Bebokus pospolitus
Ja sie blokuje po kuchni a raczej gra...co sie dzieje?(ekran robi sie czarny).
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 
- Juras
To jest tylko prosta flashowa prezentacja.
Jeśli kręcą was takie klimaty bezapelacyjnie polecam serię Silent Hill od klasycznej części 1 (która powstała na psx-a ale jest na PC) do częsci czwrtej, Silent Hill: The Room.
Tutaj nie potrzeba kilku minut na przejśćie ale kilku ładnych dni...
Bójcie sie !!!
Pozdro
Jeśli kręcą was takie klimaty bezapelacyjnie polecam serię Silent Hill od klasycznej części 1 (która powstała na psx-a ale jest na PC) do częsci czwrtej, Silent Hill: The Room.
Tutaj nie potrzeba kilku minut na przejśćie ale kilku ładnych dni...
Bójcie sie !!!
Pozdro
"Mężczyzn od chłopców różni tylko jedna rzecz - cena ich zabawek."
Winston Churchill
Winston Churchill
- Arekis
- Bebokus pospolitus