RTS- szukam
Moderator: GTW
-
- Kontakt:
RTS- szukam
Szukam gier RTS na Amige....tytuly
- Aliens
- Slesz
Na Amigę powstał pierwszy RTS pokroju późniejszych Starcraftów:
Dune 2
Można nieco na siłe podpiąc pod RTS: The Settlers i chyba Foundation (choć w tą ostatnią nie grałem, ale z zapowiedzi pamiętam, że miała to być strategia w czasie rzeczywistym).
Dune 2
Można nieco na siłe podpiąc pod RTS: The Settlers i chyba Foundation (choć w tą ostatnią nie grałem, ale z zapowiedzi pamiętam, że miała to być strategia w czasie rzeczywistym).
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Tylko szkoda, ze tak trudno je dorwac...
Koszty przesylki + dodatkowa kasa - hoho jest tego...
Osobiscie mam "kopke" oryginałów i wole od nich dograc piraty, bo nie trzeba się męczyc z kodami
Koszty przesylki + dodatkowa kasa - hoho jest tego...
Osobiscie mam "kopke" oryginałów i wole od nich dograc piraty, bo nie trzeba się męczyc z kodami

www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
- amigafan
Przecież Exodus to polska gra i możesz ją kupić bezpośrednio u twórców za 30zł, a Earth2140 i wszystkie inne gry Epic można kupić na www.matay.pl więc twierdzenie, że gry są "nie do zdobycia" jest chyba przesadzone.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Wszystkie oryginały kupiłem z MarkSoftu - ale zauważylem, że co roku tytułow tych było coraz mniej 

www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.