Joystick
Moderator: GTW
- Damian
- Kontakt:
Kurde to był czad
Ah tamte czasy hmm . (To był ten program co na początku wykorzystane było intro z symulatora lotu?? [ktorego tez miałem na amige] i prowadził W Malajkat??) Widziałem chyba wszystkie odcinki
[Leciały w bloku Telewizja Edukacyjna] Ah tamte czasy.....
Powiem Wam ze dla mnie okres sprzed 8-10 lat był o wiele lepszy niz teraz. Inny klimat, inne emocje inny sprzet inni ludzie...Ah tamte czasy......
PS Pozdrawiam hanysa

Powiem Wam ze dla mnie okres sprzed 8-10 lat był o wiele lepszy niz teraz. Inny klimat, inne emocje inny sprzet inni ludzie...Ah tamte czasy......
PS Pozdrawiam hanysa

- akuhedr
hm ja obawiam sie ze niemozliwe jest sciagniecie tego :/
chyba ze ktos w tamtych czasach mial video i nagral ale to mało prawdopodobne - w kazdy badz razie na ed2k nie ma :]
ale program pamietam
co do "starych dobrych czasow" - wystarczy spojrzeć na dzisiejsze gierki... są banalnie łatwe i mało miodne (oczywiście są wyjątki - nawet na blaszaka, którego nie jestem fanem, wyszło pare ciekawych gierek)
taka prawda niestety - kiedyś gracz to był KTOŚ - teraz to zakręcony małolat który nie może znaleźć kobiety
chyba ze ktos w tamtych czasach mial video i nagral ale to mało prawdopodobne - w kazdy badz razie na ed2k nie ma :]
ale program pamietam

co do "starych dobrych czasow" - wystarczy spojrzeć na dzisiejsze gierki... są banalnie łatwe i mało miodne (oczywiście są wyjątki - nawet na blaszaka, którego nie jestem fanem, wyszło pare ciekawych gierek)
taka prawda niestety - kiedyś gracz to był KTOŚ - teraz to zakręcony małolat który nie może znaleźć kobiety

If you live with apes man, it's hard to be clean
-
- Kontakt:
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bebokus pospolitus
- stryker
- Kontakt:
cze wam 
u nas na forum Atariarea jest jeden co pracuje w archiwum TVP...tyle ze ciezko cokolwiek od niego wyciagnąć
jakby ktos chcial poprobowac to ksywka: Pecus....
Zreszta juz kiedys zgrywalem 3 odcinki Sondy....no i udostepnialismy ja ftp łącznie kilkanaście odcinkow
pozdro.

u nas na forum Atariarea jest jeden co pracuje w archiwum TVP...tyle ze ciezko cokolwiek od niego wyciagnąć

Dalbys rade jakos to przegrac na kasete i podeslac ??? to bym to zgral przez karte TV....Amos pisze: No ja mam 2 kasety pełne joystick'a ale to dla mnie za mało![]()
Najbardziej lubiłem jak Kaczor gadał o strategiach :]
Zreszta juz kiedys zgrywalem 3 odcinki Sondy....no i udostepnialismy ja ftp łącznie kilkanaście odcinkow

pozdro.
ATARI FOREVER !!!
Stryker/LaResistance
Stryker/LaResistance