boys boys boys, are lookin for the good time chleb
W sprawie upomnienia które dostałem :
Jesus, ku**a, ja pier***e.....
Zaraz mnie chyba szl*g trafi
użytkownik Aliens otrzymuje 3 upomnienie za nieprzestrzeganie własnego regulaminu -Slesz pierwszy skojarzenie do toys napisał
Heh przykro mi, ale mi przeglądarka trochę mi opóźniła odpowiedź, więc mogę sobie dać te owe 2 upomnienie. Twoje niestety nie ma mocy prawnej i nie posiada mocnego argumentu popierającego.
Chciałem jeszcze wrócić do Slesza, który napisał po dwa przykłady. Słuchaj no, daruję Ci te jedne raz i upomnienia nie dostaniesz, ale wolałbym, byś na drugi raz wiedział na co odpowiadać i nie pisać po dwa różne skojarzenia. Za drugim razem mogę się dopuścić do zdyskwalifikowania Ciebie z dalszej zabawy. A później orzeczenia, prokuratura, sąd i sam wiesz co dalej. Więc powtarzam, by się nie robił śmietnik. Każdy uczestnik zabawy ma poprawiać błędy, zmieścić się w limicie czasowym i nie pisać dwóch przykładów naraz
Jeżeli ktoś znajdzie jakiekolwiek uchybienia u kogoś, to niech zgłosi tą sprawę mojej osobie. Ja później się zajmę króczkami prawnymi.
3 upomnienia równają się 1 ostrzeżeniu.
1 ostrzeżenie do bilet do zablokowania danego konta, w danym temacie.
Jeżeli uczestnik, zostanie zablokowany, może winić tylko i wyłącznie siebie.
@Aliens - tak uzgodniłem z administracją, ponieważ warna dostałem bez upomnienia . A wracając - jak ty zablokujesz konto @Slesza, to ja jestem Królem Wielkiego Browca
a pavemant parlament (na pierwszy rzut oka przeczytałem pavemant jako parlament )
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Aliens otrzymuje upomnienie za zbyt kolorowego posta, który psuje tylko wygląd posta. Poza tym kolor czerwony przeznaczony jest tylko dla nauczycieli i adminów w przypadku forum i nie wolno używać tego koloru jeśli nie ma się odpowiednich uprawnień (:mrgreen: ). Jest to nie zgodne z regulaminem panującym na forum.
P.S.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
@Aliens - dostaje upomnienie - cytuję inny regulamin Nie zabawiaj się w moderatora/admina - straszenie innego użytkownika BAN'em bez
uprawnień skończy się BAN'em dla straszącego
Szanowni łowcy baboli - smrut zapisuje się jako smród - tak mi sie napisalo tylko
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.