Wybieramy domenę!
Moderator: GTW
- !Gregor!
Wybieramy domenę!
Witam.
Pozwoliłem sobie zrobić ankietę. Głosujcie na domenę, która wam się najbardziej podoba.
Pozwoliłem sobie zrobić ankietę. Głosujcie na domenę, która wam się najbardziej podoba.
S.E.G.A RULES
- Bebokus pospolitus
www.fok.....hi hi .Jestem za 1 pozycją,co to za jakiś boing ball???
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach
- Nosferatu
Co ma Sega do Amigi ??
Ja wybrałem emulacja.amiga, ponieważ ta nazwa mówi sama za siebie i w pełni oddaje to o czym traktuje ten serwis. Z pewnością najłatwiej będzie tutaj trafić po wpisaniu tych dwóch wyrazów w jakiejkolwiek wyszukiwarce.
Inne ciekawe propozycje moim zdaniem to:
- amiga.rules
- amigamaniak
- amiga.commodore.pl
- winuae.emu (ale WinUAE to nie jedyny emulator Amigi)
- emulacjamigi.uae (nazwa zbliżona do tej co wybrałem, ale jednak nieco mniej chwytliwa)
PS Gdyby nie ten temat i późniejsze poszukiwania w Googlach, to bym w życiu nie wiedział, że "Boing Ball" to ta piłka w logo Amigi (dlatego ta nazwa wg. mnie odpada). Miałem kiedyś Amigę 600 przez kilka lat, ale nigdy o tym nie wiedziałem i podejrzewam, że takich osób jak ja jest w Polsce więcej.
Ja wybrałem emulacja.amiga, ponieważ ta nazwa mówi sama za siebie i w pełni oddaje to o czym traktuje ten serwis. Z pewnością najłatwiej będzie tutaj trafić po wpisaniu tych dwóch wyrazów w jakiejkolwiek wyszukiwarce.
Inne ciekawe propozycje moim zdaniem to:
- amiga.rules
- amigamaniak
- amiga.commodore.pl
- winuae.emu (ale WinUAE to nie jedyny emulator Amigi)
- emulacjamigi.uae (nazwa zbliżona do tej co wybrałem, ale jednak nieco mniej chwytliwa)
PS Gdyby nie ten temat i późniejsze poszukiwania w Googlach, to bym w życiu nie wiedział, że "Boing Ball" to ta piłka w logo Amigi (dlatego ta nazwa wg. mnie odpada). Miałem kiedyś Amigę 600 przez kilka lat, ale nigdy o tym nie wiedziałem i podejrzewam, że takich osób jak ja jest w Polsce więcej.
Ostatnio zmieniony 2 gru 2005, o 23:00 przez Nosferatu, łącznie zmieniany 1 raz.
THE BEST IS YET TO COME
- Jedi
- Kontakt:
Zagłosowałem na emulacja.amiga chociaż myślę że lepiej by brzmiało na odwrót - amiga.emulacja . A wybrałem tą nazwę, ponieważ serwis jest o Amidze, a że nazywa się Strefa Emulacji Gier Amigowych, tak więc emulacja jest jak najbardziej na miejscu.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
-
- stryker
- Kontakt:
albo ja nie qumaty ale jak wy chcecie zarejestrowac domene ? np.: winuae.emu z kropka w srodku ?? toc to chyba mozna zrobic dopiero jezeli ma sie domene "emu" i na servie sie robi przekierowanie .... do winuae.emu ?? czy sie myle ??
ja bym proponowal : www.amiga-games.pl
ja bym proponowal : www.amiga-games.pl
ATARI FOREVER !!!
Stryker/LaResistance
Stryker/LaResistance
- Blod
- Administrator
True. Dlatego się nie wypowiadałemstryker pisze:albo ja nie qumaty ale jak wy chcecie zarejestrowac domene ? np.: winuae.emu z kropka w srodku ?? toc to chyba mozna zrobic dopiero jezeli ma sie domene "emu" i na servie sie robi przekierowanie .... do winuae.emu ?? czy sie myle ??
Anyway, domena będzie jak się zdecyduję między dwoma propozycjami czyli najprawdopodobniej jutro.
|||||||||||||||||>--- [90%]
- stryker
- Kontakt:
- Bebokus pospolitus
Błagam tylko nie jakieś Amifa rules,czy Boing ball(ludzie będą myśleli że to jakiś sport czy cuś).1 pozycja jak już mówiłem jest najbardziej fajna
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach