Jakiej przeglądarki używacie?
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Ciekawe, czy skoro te skarpetki były tak twarde, to babcia @Atalante`a używała ich zamiast wibratora 

www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- stryker
- Kontakt:
-
- XaNtoR
- Kontakt:
- Slesz
Mam takie pytanko dot. Firefox'a:
U siebie zrobiłem bez większego problemu taki sysem, że na daną stronę mam dwa możliwe loginy z dwoma różnymi hasłami. Wystarczy kliknąć w wolne pole, wybrać login (hasło dopisuje się samo) i kliknąć w "zaloguj".
Jednak próbowałem to zrobić na cudzym komputerze i nie dawało rady. Login trzeba było wpisywać ręcznie za każdym razem (prawidłowe hasło dopisywało się doń samo) albo mieć tylko jeden login z jednym hasłem, które automatycznie się pokazywało
. Kombinowałem w ustawieniach cookies przeglądarki, ale bez rezultatu. Byćmoże ktoś znajdzie jakieś rozwiązanie.
U siebie zrobiłem bez większego problemu taki sysem, że na daną stronę mam dwa możliwe loginy z dwoma różnymi hasłami. Wystarczy kliknąć w wolne pole, wybrać login (hasło dopisuje się samo) i kliknąć w "zaloguj".
Jednak próbowałem to zrobić na cudzym komputerze i nie dawało rady. Login trzeba było wpisywać ręcznie za każdym razem (prawidłowe hasło dopisywało się doń samo) albo mieć tylko jeden login z jednym hasłem, które automatycznie się pokazywało

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- !Gregor!
Używam dwóch komputerów na zmianę. Na jednym jest XP na drugim 98. Pod 98 wszystko działa ok. czyli tak jak pisałeś tu:
dzisiaj pod Xp działa tak:Slesz pisze: dwa możliwe loginy z dwoma różnymi hasłami. Wystarczy kliknąć w wolne pole, wybrać login (hasło dopisuje się samo) i kliknąć w "zaloguj"
Może to właśnie wina windowsa?Slesz pisze: Login trzeba było wpisywać ręcznie za każdym razem (prawidłowe hasło dopisywało się doń samo)
S.E.G.A RULES 

- NoOne
- Arekis
- Atalante
Wiem, widziałem jak spuchły i posiniałyKubal pisze:Atalante - przekazałem te buraki sierotom z domu dziecka

Tak wiem, mamusia obdarowała mnie wątpliwym talentem kasztaniarstwa, niestety nieprzydatnym w codziennym, nudnym życiu, dlatego kasztanię po nocachŻniwiarz pisze:Atalante - masz takie teksty, że gdybym nie wiedział, że są improwizowane, to bym nie uwierzył. Po prostu wybitna zdolność, unikalna. Wykorzystujesz to jakoś oprócz sypania kasztanami na forach ? Bo aż mi szkoda się robi jak pomyślę, że taki talent się marnuje.

Moja Babcia mówi, że masz interesujący tok myśleniaAnthrox pisze:Ciekawe, czy skoro te skarpetki były tak twarde, to babcia @Atalante`a używała ich zamiast wibratora

Amiga Rulez forever & nazawsze od now!