SUPERFROG!POMOCY
Moderator: GTW
- popiol
SUPERFROG!POMOCY
mam problem z ostatnio plansza na ksiezycu ( 6-4 ) stoje przed dlugim szykiem kolcow sa obok 2 sztuki skrzydelek lecz gdy prubuje przeskoczyc lub przefrunac spadam na kolce i gine!niewiem ja mam to przeskoczyc moze jest jakies ukryte przejscie lub cos takiego?
mowisz zebym to przeszoczył lecz to jest niemozliwe! probowalem ze sto razy!wszystkie inne misje szlem jedna po drugiej i nic niesprawilo mi takiego problemu jak ta ostatnia
kurde mam scrima tego co sprawia mi problem tylko nieumniem go zalonczyc tu pisze za jakies adres serwera podac a z dysku jak wpisuje to nieidzie?
kurde mam scrima tego co sprawia mi problem tylko nieumniem go zalonczyc tu pisze za jakies adres serwera podac a z dysku jak wpisuje to nieidzie?
Musisz obrazek uploadować na jakiś serwer (np. w interii przy zakładaniu konta dostaje się darmowe konto www o pojemności 12 mb, co na jpg spokojnie wystarcza), obrazek musi miec jednolitą nazwę. Po wgraniu go na serwer sprawdzasz jaki jest bezpośredni link do tego obrazka i wklejasz go w poście na forum. Potem tak wklejony link zaznacz i kliknij u góry w Img. Wyślij post i gotowe.kurde mam scrima tego co sprawia mi problem tylko nieumniem go zalonczyc tu pisze za jakies adres serwera podac a z dysku jak wpisuje to nieidzie?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Polecam darmowy serwer www.imageshack.us - obrazek może mieć rozmiar do 1024 KB i po umieszczeniu od razu dostajemy linka(i).
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
- Nosferatu
Ale po co screen, skoro doskonale wiadomo o jakie kolce chodzi?
popiol: Zrób tak jak napisał kendziur - innej metody nie ma.
PS Pamiętaj też o tym, że musisz mieć przy sobie "żabkę" do likwidowania wrogów, bo inaczej nie będziesz miał czym rozwalić czarownicy w ostatnim etapie.
popiol: Zrób tak jak napisał kendziur - innej metody nie ma.
PS Pamiętaj też o tym, że musisz mieć przy sobie "żabkę" do likwidowania wrogów, bo inaczej nie będziesz miał czym rozwalić czarownicy w ostatnim etapie.

THE BEST IS YET TO COME
- Nosferatu
Ja raz przeleciałem przez te kolce, ale dopiero po kilku próbach (a po stracie życia trzeba od nowa zbierać wszystkie power-up'y). Niestety, po drugiej stronie kolców już nie było żadnej "żabki", więc w etapie z czarownicą byłem bezbronny i nie mogłem jej wykończyć.kendziur pisze:Żabkę się dostaje- nie trzeba jej mieć.

THE BEST IS YET TO COME
- popiol
- kendziur
Żabkę się dostaje przed walką z Wiedźmą. Potem jak stracisz życie podczas walki masz żabkę od razu.a raz przeleciałem przez te kolce, ale dopiero po kilku próbach (a po stracie życia trzeba od nowa zbierać wszystkie power-up'y). Niestety, po drugiej stronie kolców już nie było żadnej "żabki", więc w etapie z czarownicą byłem bezbronny i nie mogłem jej wykończyć.
Może to i lepiej, różnie z sequelami bywa. Chociaż Alien Breed 2 niezły.szkoda tylko ze Teem17 nieposzlo dalej i niezrobilo superfroga 2!

Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
-