OFFTOPIC

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Nie, za "czasów elbi" po przeczytaniu tematu był on oznaczony jako przeczytany.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Hmm to może tylko ja tak miałem, że czasami po przeczytaniu tematu, lub napisaniu jakiegoś postu, później ponownie wchodząc na forum, mój post był zaznaczony jako nieprzeczytany :P
Jak widać, buraki się zdarzają i tu. To samo.
Kubal

Post autor: Kubal »

no i wróciliśmy do początku --> wtedy też był licznik postów --> powrót statsiarzy :P
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Kontakt:

Post autor: Anthrox »

Błędzik - !Gregor! ma 9 warnów - np. tu: http://forum.emulacja.net/viewtopic.php ... 912c#27531
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Kubal

Post autor: Kubal »

!Gergor! CO ty takiego zrobiłeś !?!
:lol: :D :D
Kontakt:

Post autor: Anthrox »

To pewnie za to, że pomagał @Atalante`owi przemycać skarpetki, tyle, że tam były także gacie. Celnicy by się nie kapnęli, ale taki szedł od nich "kefek", że zajrzeli pod ciężarówkę i znaleźli tajny schowek

Za to, że dał się złapać, admin stracił na prowizji, więc za karę dostał warny :mrgreen:
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Awatar użytkownika
kendziur

Post autor: kendziur »

Ciekawe, czy programiści kiedykolwiek zdobędą się na odwagę i zrobią remake Another World. Taką refleksję wysnułem, grając w Prince of Persia 2- Warrior Within(cudowna giera, ale jakby nie patrzeć- remake). Kto teraz w ogóle jest w posiadaniu praw autorskich do owego tytułu? Bo gdyby np. kupiłby je Ubisoft, mogłaby wyjść kolejna cud-giera
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
Awatar użytkownika
Arekis

Post autor: Arekis »

Ubisoft i cud giera.

:lol:
011001010110110101110101011011000110000101100011011010100110000100101110011011100110010101110100
%65%6D%75%6C%61%63%6A%61%2E%6E%65%74%00
145155165154141143152141056156145164
emulacja.net
Awatar użytkownika
Slesz

Wiecie może jak rozpakować archiwum o za długiej nazwie ?
Nie mogę zmienić nazwy (nie wiedzieć czemu), nie mogę ruszyć WinRARem, nie mogę ruszyć nijak Total Commanderem.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Może nie możesz zmienić nazwy po plik jest w tej chwili używany? Poza tym nie wiem co za problem wypakować archiwum o długiej nazwie, ja używam darmowego programu Zip Genius i jeszcze mi się nie zdarzyło żeby coś się nie wypakowało. Może po prostu archiwum jest uszkodzone? No nie wiem, ja nigdy nie miałem archiwa o "za długiej" nazwie, więc nie mam pojęcia jak to z tym jest.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Slesz

Nazwa ma 105 znaków i jest to archiwum RAR.
Zip Geniusem też się da ruszyć.

Spróbuję - jeszcze mam dwa pomysły, jak nie wypali to już nie wiem.

EDIT: Mam ten plik także wypalony i po cichu liczyłem, że Nero może zmienił nazwę na krótszą, ale tak nie zrobił i z płyty nie da się tego archiwum rozpakować.
Podobnie z MS-DOS'a - nie dałem rady zmienić nazwy, nic.
Nie wiem jak można ruszyć ten plik.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Hm, a może ten plik jest tylko do odczytu i trzeba by było to odznaczyć? Bo rozumiem że nie masz tego pliku otwartego jak próbujesz zmienić nazwę? Co Ci się wogóle pojawia jak próbujesz zmienić nazwę, tzn. jaki komunikat?
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Slesz

Właściwości tego elementu są niedostępne (taki jest komunikat przy próbie pokazania właściwości).
Przy próbie zmiany nazwy nie pojawia się żaden komunikat. Jest tylko dźwięk oznaczający, że operacja nie jest możliwa.
Przy próbie uruchomienia WinRARem wywala mnie do folderu, w którym plik się znajduje. Z tego punktu widzenia ów pliczek rar jest rozpoznawany jako systemowy (choć w Total Commanderze ustawienie jest widoczne jako archiwum, a nie systemowy).
Awatar użytkownika
Xerwer

Post autor: Xerwer »

Ciekawe, -na piecu jest to możliwe! Masz windę XP? może zablokowałeś przypadkiem plik? jeśli tak to sprawdź na innym kompie bo nie pamiętam jak się odblokowuje (nie mam tu na myśli zakładki tylko do odczytu)

Sprawdź zaawansowane ustawienia IE i zaznacz 3 ostatnie może to coś da - albo - być może system ci fiksuje jak kiedyś u mnie zablokował "moje dokumenty" - winamp odtwarzał z nich pliki mp3 ale otworzyć ani skopiować nie można było - nic nie poradzili nawet "experci z mikromiękkiego"
Awatar użytkownika
Slesz

Mam Windows 2000. Problem był także na innych komputerach.
Pogrzebię jeszcze po necie i po ustawieniach, może coś wykombinuję.
ODPOWIEDZ