Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
czesc ludziska mecze ta gre i jakos idzieale ale tym razem zabraklo mi jush pomyslow ... tulam sie po zamku <ostani level> w towarzystwie 2 zielonych dzwonkow i nie wiem co z nimi poczac ... czy ktos psheshedl ta gre do konca ?? i jest mi wstanie pomoc ?? pozdro ...Bakusia
. jak sie okazalo dzwonkow bylo 3 pshy odrobinie staran da sie zrobic wshystko . gra zakonczona sukcesem ;] polecam kazdemu smialo mozna dac sobie rade ;] moj wynik to 309365 pkt a na koncie 6630 ;] . powodzonka wshystkim ktorzy do gry zasiada ;] .
. moze ktos poleci cos podobnego chetnie w wolnym czasie wysile share komorki . pozdro dla calego forum 3majcie sie ;]
Przelazłem tą cudowną giere, chociaż "Zamek" jest trudny i pokręcony. Ostatni dzwon jest pod wodą którą najpierw trzeba spuścić na samej górze. Ale pamiętaj z dwóch przycisków wybierz lewy bo inaczej KOLEC w D.
Mam nadzieję że każdy podziwia muzyczkę podczas nurkowania.
Jeżeli lubisz taką imprezę jak ta giera to startuj do GODS.